Pankista hieronnan pariin - Kehonhuolto Jumissa Oy
juoksu

Pankista hieronnan pariin

Unelmista totta
Olen ollut pienestä pitäen aktiivinen liikkuja. Välillä liikkunut enemmän ja välillä vähän vähemmän, mutta aina saanut energiaa liikkumisesta ja ulkoilemisesta. Aloitin pesäpallon harrastamisen jo noin 6-vuotiaana ja pelasin sitä Vihdin Pallossa noin 20vuotta. Kokemusta löytyy alimmista sarjatasoista aina superpesikseen asti. Pesäpallon lisäksi olen pelannut nuoresta lähtien aktiivisesti salibandyä. Tällä hetkellä harrastan juoksemista. Taustalta löytyy pari puoli maratonia ja 7 maratonia. Pesäpalloa harrastaessa en varsinaisesti tykännyt kestävyysjuoksusta, mutta niin kuin sanotaan, juoksu vie mennessään, niin myös minut. Olen myös kokeilunhaluinen ja on mukava testailla erilaisia lajeja ja liikuntamuotoja.

Urheilu ei suinkaan vie minulta kaikkea vapaa-aikaa. Saan musiikista voimaa ja aina silloin tällöin on mukava käydä kuuntelemassa musiikkia livenä. Musiikki onkin yksi keino rentoutua. Musiikkiakin tärkeämpi tapa renroutua on viettää aikaa läheisten ihmisten kanssa, perhe on minulle hyvin rakas. Perheen kanssa riittää vain yhdessä olo, ei tarvitse muuta.
Numeroiden luku muuttui anatomiaksi


Aikaisemmalta koulutukseltani olen liiketoiminnan tradenomi ja olen toiminut rahoitusalalla 12-vuotta. Oman liikuntataustan vuoksi, minua on aina kiinnostanut kehon toiminta ja kehonhuolto. Jo rahoitusalalle mennessä minulla oli haaveena hierojan / urheiluhierojan ammatti, mutta rahoitusalan monipuoliset työtehtävät kiinnostivat ja vuodet kuluivat nopeasti. Oma unelma ei kuitenkaan koskaan hävinnyt, vaan se säilyi edelleen mielessäni ja keväällä 2018 päätin toteuttaa sen. Lähdin opiskelemaan Tampereen urheiluhierojakouluun, josta valmistuin kesäkuussa 2019. Koulu oli erittäin haastava ja mielenkiintoinen. Halu oppia uutta ja halu auttaa asiakkaita vaan kasvoi mitä enemmän koulussa oppi uusia asioita. Aloitin kesäkuussa myös personal trainer-koulutuksen. Tämä koulutus tukee minua hierojana ja pystyn antamaan asiakkaille kokonaisvaltaisempaa apua ja antamaan neuvoja omaan kehonhuoltoon.
Hierojana olen ihmisläheinen ja olen aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja siitä mitä teen. Olen monipuolinen ja löydämme jokaiselle sopivat otteet. Odotan innolla uusia haasteita ja haluan kehittää itseäni paremmaksi ammattilaiseksi.Me olemme kaikki yksilöitä ja teemme yhdessä juuri Sinulle sopivan hoitosuunnitelman.

– Terkuin Annamaija 


Annamaija työskentelee Hyvinkään toimipisteellä hierojan ammatissa.

Jaa tämä kirjoitus