kehonhuolto jumissa

kehonhuoltopalvelut hyvinkäällä

Hyvinkään toimipiste

Hyvinkään toimipiste

Osoite:
Torikatu 6-8, 05800 Hyvinkää

Varattavat hoitoajat:
arkisin klo 8-20
lauantaisin klo 9-17

Ajanvaraus ja lahjakortit
Ajanvarauksen netissä voit tehdä tästä, lahjakortit voit myös ostaa verkkokaupasta
Puhelimitse asiakaspalvelu palvelee arkisin numerossa: 044 9705192

Asiakaspalvelun @-posti:
asiakaspalvelu (@) jumissa.fi

Laskutus
laskutus (@) jumissa.fi

Sopimukset, tarjoukset
jumissa (@) jumissa.fi

Kotikäynnit
Teemme yritys-, koti- ja laitoskäyntejä Hyvinkään, Rajamäen, Nurmijärven, Jokelan ja Mäntsälän alueilla. Kotikäynnit laskutetaan erikseen sopimuksen mukaan, kaupunkialueella +7 eur / osoite.
Kysy lisää: jumissa (@) jumissa.fi

ammattilaiset palveluksessasi

Hyvinkään tiimi

Liisa Kekarainen

Liisa Kekarainen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, kinesioteippaus, Äiti -hoidot, vauvahieronta

Kollegat kuvailevat Liisaa määrätietoiseksi johtohahmoksi, joka puhuu paljon, tekee työtään innolla ja suurella sydämellä. Liisa ohjailee firmaa kaukaa viisaasti ja ammattitaitoisesti.”

”Oman toimistotakapuoleni ja kehon eri ongelmien kautta olen saanut hyvän pohjan työlleni ja yritykselleni. Yritykseni Kehonhuolto Jumissa on hoitajien yhteinen oma paikka, jossa ihminen tulee meille kuin kotiinsa hoitamaan kehoaan ojennukseen saaden samalla rennon, iloisen mielen.
En tee hoitoa tieteellisten tutkimusten perusteella, vaan sinun ongelmistasi lähdetään yhdessä miettimään ratkaisua.” -Liisa

Palvelukieli: suomi, englanti

Heli Paarijoki

Heli Paarijoki

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, kinesioteippaus, aktiiviset ja passiiviset venyttelyt

”Heli on rennon iloinen, energinen ja napakka otteinen helisevän naurun omaava nainen.”

”Olen vastavalmistunut iloinen ja motivoitunut urheiluhieroja. Valmistun elokuussa Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta ja aiemmin olen toiminut kaupan alalla 10 vuotta. Asiakaspalvelu ja uusien ihmisten kohtaaminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Työ ja arki on tänä päivänä hektistä ja kuormittavaa. Haluan auttaa asiakkaitani voimaan paremmin kiireen keskellä. Olivatpa ongelmasi työ- tai harrastusperäisiä, pyrin ratkomaan ongelmat ja hoitamaan ne kuntoon. Tervetuloa hoitoon!” – Heli

Palvelukielet: suomi, englanti

Ville Hellsten

Ville Hellsten

Koulutettu hieroja, kinesioteippaus, aktiiviset ja passiiviset venyttelyt

Asiakkaat kertovat Villen ”löytävän just ne oikeat kipupaikat” , kuvailevat luotettavaksi ja Villen hoitoja rentouttaviksi ja rauhallisiksi”.

”Olen hyvin mukautuva, rauhallinen tekijä, huumoria ja juttua löytyy, mutta tarvittaessa annan oman rauhan. Teen työni ammattiylpeydellä. Nuorena jääkiekkoilin ja nykyisin harrastan höntsäjääkiekkoa ja kuntosalia. Haluan antaa asiakkaalle aina parhaan mahdollisen hoidon tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, urheiluvammoihin ja vaivoihin tai vaikka vain rentouttavan ja stressittömän hetken arjen kiireessä. Tärkeintä minulle on, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja hyvinvoivana vastaanotoltani. Tervetuloa!” -Ville

Palvelukielet: suomi, englanti

Sari Lönnqvist

Sari Lönnqvist

Koulutettu hieroja, kuivakuppaus

”Sarilla on rennon rempseä, perimäopeilla ja huumorilla höystetty työtapa. Tarvittaessa topakka ja jämpti, mutta pehmeäkätinen hieroja, joka hoitaa asiakkaansa lämmöllä hoivaten.”

Mummolta lapsena saadut perimäopit ja tietotaidot veivät aikuisena hierojakoulun penkille. Jos sinulla on tarvetta saada alaselkä liikkumaan tai olkapää ojennukseen ja haluat maanläheisen lähestymistavan hoitoosi niin varaa aika Sarille.

Palvelukieli: suomi

Satu Pietarinen

Satu Pietarinen

Kosmetologi, kauneushoidot, hemmotteluhoidot, ripset

”Satu hoitaa iloisen rauhallisesti asiakkaiden jalkoja ja laittaa karvat kuntoon. Oli sitten kyse ripsien laitosta tai hemmotteluhoidosta, Satun käsittelyn jälkeen olo on aina rentoutunut!”

”On ongelmana stressi tai kuivat kantapäät, molemmissa autan sinua mielelläni.” -Satu

Palvelukieli: suomi

Noora Tienhaara (os. Lankinen)

Noora Tienhaara (os. Lankinen)

Koulutettu hieroja, raskausajan hieronnat, kuumakivihieronnat

”Noora on sähäkkä nuori ja energinen ilopilleri, joka tarvittaessa tiukkaotteisesti, mutta lempeästi rentouttaa sinut täydellisesti.

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani lähihoitaja ja toukokuussa 2017 valmistuin koulutetuksi hierojaksi. Hierojan opinnot suoritin Espoon hierojakoulussa. Iloisin mielin lähdetään etsimään sinulle sopivinta hoitomuotoa, oli se sitten rentouttavaa kuumakivihierontaa tai napakalla otteella olevaa hierontaa! :)” -Noora

Palvelukielet: suomi, englanti

Kirsi Puranen

Kirsi Puranen

Koulutettu hieroja

”Olen kesäkuussa 2018 valmistunut hieroja. Opinahjoni oli Espoon hierojakoulu, jossa klassisen hieronnan lisäksi opiskeltiin mobilisoivaa hierontaa ja nivelliikkuvuuden edistämistä.

Olen hyväntuulinen ja hymyilevä. Elämänkokemuksen myötä ihmisten hyvinvoinnin edistäminen on tullut sydämen asiaksi… hierojan työ on minulle sydämen asia.” -Kirsi

Palvelukielet: suomi

Soithong Kärnä

Soithong Kärnä

Koulutettu hieroja

"Lempinimeltään iloinen "Sointu" on tarvittaessa napakka otteinen hieroja  ja hän käyttää monia keinoja päästäkseen hyvään hoitotulokseen."

"Olen käynyt Thaimaassa hieronta koulun ja työskennellyt siellä
hierojana 3 vuotta.
muutin Suomeen ja kävin suomalaisen hierontakoulun Kaustisen evankelistisessa opistossa valmistuen koulutetuksi hierojaksi vuonna 2011, olen osallistunut myös jäsenkorjauskoulutukseen.

Minulla oli oma hieronta alan yritys 6 vuotta Alahärmässä ja nyt aloitan Hyvinkäällä ja Riihimäellä työt Jumissa Jengissä. Tervetuloa hoitoon!"

Palvelukielet: Suomi, Thaimaa, Englanti

Karoliina Kaasalainen

Karoliina Kaasalainen

Koulutettu hieroja

”Rauhallinen ja iloinen Karoliina palvelee uusimmalla tietotaidolla asiakasta kuunnellen ”

”Olen 2018 valmistunut hieroja Lahden hierojakoulusta, josta suuntautumiseni on nivelliikkuvuuden edistäminen. Olen tehnyt hoitotyötä muutenkin henkilökohtaisen avustajan tehtävissä joten kaikenlaiset asiakkaat ovat minulle tervetulleita, autan heitä tilanteen mukaan parhaimmalla keinolla. Urheilulajeista jalkapallo ja salibändy ovat parhaiten hallussani. Teen myös MET-tekniikkaa hoitotyössäni. ”
-Karoliina

Tomi Pasanen

Tomi Pasanen

Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja

”Olen 2019 valmistunut Koulutettu hieroja/ urheiluhieroja. Kouluni kävin Helsingissä Hierojakoulu Relaxilla. Käytän hieronnassa sopivassa suhteessa klassisen ja urheiluhieronnan otteita sekä nivelten mobilisointia ja passiivisia venytyksiä, tavoitteena antaa aina laadukas hieronta oli asiakas sitten urheilija tai toimistotyöntekijä tai mitä tahansa siltä väliltä. Hoitosuunnitelma tehdään aina henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaan kanssa.” -Tomi

Palvelukielet: suomi

Jouni Puhakka

Jouni Puhakka

Fysioterapeutti

”Jouni on aina iloinen, rauhallinen ja lempeä monitaituri, joka hoitaa asiakkaansa kokonaisvaltaisesti. Mietteliäs Jouni työskentelee tarkasti varmalla otteella, osaa kuntoilijat, urheilijat, neuvonnan ja loistaa mielenvalmentajana.”

”Olipa kyse fysioterapiasta, mielen valmentamisesta tai fysiikkavalmennuksesta, on kaiken keskiössä ihminen sekä hänen ongelmansa ja haasteensa. Koska ihminen on kokonaisuus, pitää häntä auttaessa ottaa huomioon muutkin seikat kuin vain yksittäiset tekijät, joiden takia hän on luokseni tullut. Pyrin aina ymmärtämään ihmistä ja sitä, miten hänen ongelmansa ja haasteensa vaikuttavat jokapäiväiseen elämään sen eri osa-alueilla, enkä pelkästään eristä yhtä (henkistä tai fyysistä) kiputilaa suurennuslasin alle.” -Jouni

Jounilla ei ole vakkariaikoja vaan Jouni ottaa vastaan sovittaessa.

Palvelukielet: suomi, englanti

TEMPUR -lainauspalvelu

Meiltä saa viikoksi tyynyjä lainaan maksutta kotona kokeiltavaksi! Kysy lisää Hyvinkään toimipisteestämme!

Oikeanmallisen ja -kokoisen tyynyn valinta vaikuttaa merkittävästi kehon nukkuma-asentoon ja kokonaisvaltaiseen nukkumisergonomiaan.

TEMPUR tarjoaa laajan valikoiman tyynyjä, jotka sopivat niin selkä-, kylki- kuin vatsa-asentoon. Kaikki tyynyt sisältävät aidon TEMPUR -materiaalin tukiominaisuudet ja omia yksilöllisiä piirteitä muotoilun, ominaisuuksien ja mukavuuden piirteissä. Tyynyt on jaettu muotoilunsa mukaan kahteen pääkategoriaan perinteisesti muotoiltuihin tyynyihin sekä ergonomisesti muotoiltuihin tukityynyihin.

Kaikilla TEMPUR-tyynyillä on kolmen vuoden laatutakuu. Takuu takaa, että tyyny säilyttää tukiominaisuutensa läpi käyttöiän. TEMPUR-tyynyt ovat helppohoitoisia irrotettavien ja pestävien päällistensä ansiosta.

hyvinkään toimipisteen kanssa

Yhteistyössä