Hyvinkään hoitola | Kehonhuolto Jumissa

HYVINKÄÄN HOITOLA

Hoitola

Torikatu 6-8
05800 Hyvinkää

Arkisin klo 8-20
Lauantaisin klo 9-17

Kotikäynnit

Teemme yritys-, koti- ja laitoskäyntejä Hyvinkään, Rajamäen, Nurmijärven, Jokelan ja Mäntsälän alueilla. Kotikäynnit laskutetaan erikseen sopimuksen mukaan, kaupunkialueella +12 eur / osoite. Kysy lisää: asiakaspalvelu (@) jumissa.fi

Maksutavat

Hierontaan käyvät maksutapoina: 

käteinen, eri maksukortit, lahjakortit, E-passi ( hyvinvointipuoli), Smartum hierontasaldo, EASYBREAK hieronta taikka EASYBREAK COMBO ja yrityksille sähköinen laskutus.

Venyttelytunteihin / online tunteihin käyvät: 

käteinen, eri maksukortit, lahjakortit, E-passi liikunta, Smartum liikunta, EASYBREAK liikunta taikka EDENRED liikunta  ja yrityksille sähköinen laskutus.

Kauneus ja hemmotteluhoitoihin käyvät maksutapoina:

 kortti, käteinen ja lahjakortit. Erilaiset tyhy-edut työnantajalta eivät käy maksuvälineenä verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Ajanvaraus ja lahjakortit

Ajanvarauksen netissä voit tehdä tästä, lahjakortit voit myös ostaa verkkokaupasta
Puhelimitse asiakaspalvelu palvelee arkisin numerossa: 020 144 2400

Hyvinkään hoitolan palveluvalikoimasta jokaisella jotakin

Hyvinkään hoitolassa meidän eri alan ammattilaiset tarjoavat sinulle erilaisia hoitoja. Valittavanasi on esimerkiksi hemmotteluhoidot, johon kuuluvat esimerkiksi rentoutushieronta tai kuumakivihieronta.

Kauneuspalveluita tarjoaa ammattitaitoinen kosmetologimme, joten meiltä löytyy myös kauneushoitola saman katon alta! Valitse itsellesi hoito, tarjolla on mm. jalkahoitoa, käsihoitoa, kestolakkauksia, ihonpuhdistushoitoja, mikroneulausta, ripsienpidennystä (myös volyymiripset), kestovärjäyksiä kulmille ja ripsille, suihkurusketusta, sokerointia sekä selluliittihierontaa.

Näiden lisäksi tarjoamme tietysti perinteistä hierontaa (niska-hartia, selkähieronta jne). Palveluvalikoimasta löytyvät myös vauvahieronta, raskausajan hieronta sekä magnesiumhieronta.

Muita palveluita, joita voit valita ovat mm. kuivakuppaus, kinesioteippaus tai Dry Neeling.

Hieronnat

 • 30 min. Niska-hartiahieronta 28€
 • 45 min. Selkähieronta / Alaraajahieronta 38€
 • 45 min. Purentalihashieronta 40€
 • 60 min. Puolihieronta 48€
 • 60 min. Magnesiumhieronta 52€
 • 75 min. Hieronta 53€
 • 90 min. Kokohieronta 67€
 • 120 min. Kokohieronta 77€
 • 90 min. Raskausajan hieronta 70€
 • 60 min. Raskausajan hieronta 50€
 • 45 min. Vauvahieronta 40€
 • 60 min. Hieronta venyttelyllä 50€
 • Kivunhoito & Dry Needling 50€
 • 5- ja 10 -kerran sarjakorteilla edullisemmin! -10%

Hemmotteluhoidot

 • Kuumakivihieronta 66€
 • SUPER hemmotteluhoito 2h 99€
 • Rentoutushieronta 43€
 • Nuppi Kuntoon™ 65€
 • "Stressi pois" -paketti 110€

Lisäksi suosittelemme:

Kysy lisää hemmotteluilloista, koti- ja yrityskäynneistä, synttäri- ja polttaripaketeista!

Kerrothan hoitoon tullessasi toiveistasi, nämä ovat esimerkkejä eri palveluistamme. Paras saadaan kartoittamalla sinun omat tarpeesi.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Ajan peruuttamatta jättämisestä laskutamme 100% hoitohinnasta.

Kauneus

 • Jalkahoito 48€

  Jalkahoito eläkeläiskortilla 43€

 • Varpaat kuntoon 26€
 • Lämmittävä, kosteuttava parafiinihoito jaloille 25€
 • Lämmittävä, kosteuttava parafiinihoito käsille 20€
 • Kädet kuntoon -käsihoito 23€
 • Kädet kuntoon, toisen hoidon yhteydessä +19€
 • Lakkaus hoidon yhteydessä +6€
 • Kestolakkaus sis. minimanikyyrin 41€
 • Kestolakkaus huolto (poisto + uusi) 46€
 • Suihkurusketus koko vartalolle 30€
 • Sokeronti: Sääret 36€
 • Sokeronti: Jalat 61€
 • Sokeronti: Kainalot 23€
 • Sokeronti: Bikini 36€
 • Sokeronti: Selkä 436€
 • "Löysät liikkeelle" -selluliittihieronta 56€

HYVINKÄÄN TIIMI

Ammattilaiset palveluksessasi

Satu Pietarinen

Hoitolavastaava
Kosmetologi, Kauneushoidot, Hemmotteluhoidot, Kuivakuppaus, Ripsienpidennykset

Moni varmasti tunnistaa minut Hyvinkään hoitolasta. Alalle olen päätynyt sattumalta, mutta voin sanoa olevani tämänhetkisessä unelma- ammatissani. Asiakkaita palvelen iloisen rennolla otteella ja vankalla ammattitaidolla. Kouluttautuminen ja itseni kehittäminen on minulle tärkeää ja lähes aina seuraava koulutus on jo tähtäimessä. Oma intohimoni on ripsienpidennykset ja jalkahoidot. Teen työni aina 110%, oli sitten kyseessä ihana hemmotteluhieronta tai jalkaterän ongelmien ratkaisu!

Luokseni voit tulla juuri sellaisena kun olet. Minulle tärkeintä on, että asiakas lähtee luotani tyytyväisenä ja hyvällä fiiliksellä. Olen hoitajana mukautuvainen. Asiakkaan fiiliksestä riippuen hoitohuoneessa voi vallita ihana harmonia tai vastapainoisesti naurun remakka, mukavia juttutuokioita unohtamatta.” -Satu

Palvelukieli: Suomi

Liisa Ovaska

Toimitusjohtaja
Koulutettu hieroja, Urheiluhieronta, Purentalihashieronta, Vauvahieronta, DNT® Dry Needling -terapeutti, Venyttelyohjaaja

”Kollegat kuvailevat Liisaa määrätietoiseksi johtohahmoksi, joka puhuu paljon, tekee työtään innolla ja suurella sydämellä. Liisa ohjailee firmaa kaukaa viisaasti ja ammattitaitoisesti.”

”Oman toimistotakapuoleni ja kehon eri ongelmien kautta olen saanut hyvän pohjan työlleni ja yritykselleni. Yritykseni Kehonhuolto Jumissa on hoitajien yhteinen oma paikka, jossa ihminen tulee meille kuin kotiinsa hoitamaan kehoaan ojennukseen saaden samalla rennon, iloisen mielen.
En tee hoitoa tieteellisten tutkimusten perusteella, vaan sinun ongelmistasi lähdetään yhdessä miettimään ratkaisua.” -Liisa

Palvelukielet: Suomi, englanti

Noora Tienhaara

Henkilöstöjohtaja
Koulutettu hieroja, raskausajan hieronnat, kuumakivihieronnat, purentalihashieronta

”Noora on sähäkkä ja energinen ilopilleri, joka tarvittaessa tiukkaotteisesti, mutta lempeästi rentouttaa sinut täydellisesti. ”

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani lähihoitaja ja 2017 valmistuin koulutetuksi hierojaksi. Hierojan opinnot suoritin Espoon hierojakoulussa. Iloisin mielin lähdetään etsimään sinulle sopivinta hoitomuotoa, oli se sitten rentouttavaa kuumakivihierontaa tai napakalla otteella olevaa hierontaa! :)” -Noora

Palvelukielet: Suomi, englanti

Ville Hellsten

Koulutettu hieroja, kinesioteippaus, aktiiviset ja passiiviset venyttelyt, purentalihashieronta

”Asiakkaat kertovat Villen ”löytävän just ne oikeat kipupaikat” , kuvailevat luotettavaksi ja Villen hoitoja rentouttaviksi ja rauhallisiksi”.

”Olen hyvin mukautuva, rauhallinen tekijä, huumoria ja juttua löytyy, mutta tarvittaessa annan oman rauhan. Teen työni ammattiylpeydellä. Nuorena jääkiekkoilin ja nykyisin harrastan höntsäjääkiekkoa ja kuntosalia. Haluan antaa asiakkaalle aina parhaan mahdollisen hoidon tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, urheiluvammoihin ja vaivoihin tai vaikka vain rentouttavan ja stressittömän hetken arjen kiireessä. Tärkeintä minulle on, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja hyvinvoivana vastaanotoltani. Tervetuloa!” -Ville

Palvelukielet: Suomi, englanti

Tomi Pasanen

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

”Olen koulutettu hieroja/ urheiluhieroja. Kouluni kävin Helsingissä Hierojakoulu Relaxilla. Käytän hieronnassa sopivassa suhteessa klassisen ja urheiluhieronnan otteita sekä nivelten mobilisointia ja passiivisia venytyksiä, tavoitteena antaa aina laadukas hieronta oli asiakas sitten urheilija tai toimistotyöntekijä tai mitä tahansa siltä väliltä. Hoitosuunnitelma tehdään aina henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaan kanssa.” -Tomi

Palvelukieli: Suomi

Milla Lipsanen

Koulutettu hieroja

 

Palvelukieli: Suomi

Susa Harilo

KOSMETOLOGIOPISKELIJA, KAUNEUSHOIDOT, HEMMOTTELUHOIDOT

“Olen aikuispuolen kosmetologiopiskelija Hyriassa, opintokokonaisuus on vielä kesken, mutta ihmistuntemus ja rento ote asiakaskohtaamisiin on tarttunut mukaan vuosien varrella muissa töissäni. Sekä kehon että mielen hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita, ja toivonkin pääseväni auttamaan asiakkaitani näiden asioiden parissa. Parhaiten päiväni lähtee käyntiin kuumalla kahvikupposella, sekä joogalla tai meditoinnilla, varaa aikasi ja tehdään sinunkin päivästä rento ja hieno!” – Susa

 

Palvelukielet: Suomi, englanti

Sonja Laukkanen

Hieroja, opiskelee koulutetuksi hierojaksi

”Mie oon Sonja Etelä-Karjalast, minkä kyl nopiast huomaa. Murteest ainakii. Oon ilone ja ihmisläheine. Juttu luistaa mut tarvittaes ossaan hiljaakii olla jot asiakkaan saap vaa rentoutuu. Miult löytyy napakat näpit mut hieron myös helläst jos nii toivot.
Hierojaksi mie kouluttauvun Helsingis Hierontakoulu Relaxissa ja suoritan hieronnan ammattitutkinnon työharjoittelujakson tääl Hyvinkään hoitolassa. Aikeen ois valmistuu 2022 kevväänä.
Hierojan ammatti on ain olt mieles mut ajauvuin aikanaa hotelli- ja ravintola alalle. Niit hommii takan jo kymmenen vuotta et asiakaspalvelu on tult tutuks ja on lähel miu syäntä”.

Palvelukielet: Suomi / Karjalan murre / Englanti

Johanna Makkonen

Hieroja, opiskelee koulutetuksi hierojaksi

Olen valmistunut ensimmäiseen ammattiin lähihoitajaksi 2019, ja aloittanut hierojan opinnot syyskuussa 2021. Halu hierojaksi kouluttautumiseen sai alkunsa lähihoitaja opiskeluiden ajoilta, kun suoritin vapaavalintaisen hieronnan kurssin.
Hierojan opintoja suoritan Hierojakoulu Relaxilla Helsingissä. Luonteeltani olen rauhallinen, ja se näkyy myös hierontaotteessani. Juttua kuitenkin riittää, jos sitä kaipaat. Tule mukaan seuraamaan matkaani opiskelijasta ammattilaiseksi!

Palvelukieli: Suomi

Soithong Kärnä

Koulutettu hieroja, jäsenkorjausopinnot taustalla

“Lempinimeltään iloinen “Sointu” on erittäin napakkaotteinen hieroja ja hän käyttää monia hoitokeinoja päästäkseen parhaimpaan hoitotulokseen.”

“Olen käynyt Thaimaassa hierontakoulun ja työskennellyt siellä hierojana 3 vuotta. Muutin Suomeen ja kävin suomalaisen hierontakoulun Kaustisen evankelistisessa opistossa valmistuen koulutetuksi hierojaksi vuonna 2011, olen osallistunut myös jäsenkorjauskoulutukseen. Minulla oli ennen oma hieronta-alan yritys 6 vuotta Alahärmässä ennen etelään muuttoani. Nykyisin minut löytää Hyvinkään että Riihimäen hoitolasta, tervetuloa hoitoon!”

Palvelukielet: Suomi, thaimaa, englanti

Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet auttavat meitä sivuston kehittämisessä ja osa niistä on myös välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta (esimerkiksi ostaminen verkkokaupasta).

Privacy Settings saved!
Yksityisyysasetukset

Kun vierailet verkkosivuilla, evästeitä tallentuu selaimeesi. Voit kontroloida asetuksia täältä.


Käytämme Facebook Pixeliä, jotta voimme saada tietoa mainosten tehokkuudesta.
 • m_pixel_ratio
 • presence
 • sb
 • wd
 • xs
 • fr
 • tr
 • c_user
 • datr

Jos haluat liittyä postituslistalle, nämä evästeet täytyy olla hyväksyttyinä. Ketään ei lisätä listalle automaattisesti.
 • mailerlite_checkout_email
 • mailerlite_checkout_token

Decline all Services
Accept all Services