Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb
Search

KAUNEUSPALVELUT

Kehonhuolto Jumissa Oy tarjoaa kauneudenhoitopalveluita ammattitaitoisen kosmetologin toimesta Hyvinkään- ja Riihimäen hoitoloissa.

Kauneudenhoitopalveluina tarjonnasta löytyy mm. jalkahoito, kasvohoito, parafiinihoito käsille ja jaloille, manikyyri, kestolakkaus, ripsienpidennykset, ripsien- ja kulmien erilaiset muotoilu- ja värjäyskäsittelyt, karvanpoistoa sokerointimenetelmällä, mikroneulausta ja paljon muuta!

Tältä sivulta löydät lisätietoa ja kuvauksia tarjottavista kauneuspalveluista.

Tervetuloa hoitoon!

Lataa itsellesi kotihoito-ohjeet

Kädet & Jalat

Sekä kädet että jalat ovat kovalla koetuksella elämämme aikana. Ihon kuivuminen, erilaiset iho- ja kynsimuutokset ja paljon muuta.

Käsien ihoon tulee kiinnitettyä enemmän huomiota käsien ollessa koko ajan esillä, mutta jalat monesti unohtuvat sukkien ja kenkien alle piiloon. Vaikka jalkojen hyvinvoinnilla on todella suuri vaikutus yleisterveyteemme ja pienet muutokset eskaloituvat hoitamattomana nopeasti isommiksi ongelmiksi.

Ja vaikkei käsissä tai jaloissa olisi sen suurempaa hoidettavaa, on pieni hemmottelu meille jokaiselle välillä paikallaan.

Jalkahoito

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja siistiminen, kynsinauhojen hoito, tarvittaessa kovettumien ja känsien poisto, hieronta ja hoitotuotteet. Lisäpalveluksi voi valita mm. parafiinihoidon, kynsien lakkauksen tai magnesiumjalkakylvyn!

Kesto: n. 70 – 90 min

Varpaat kuntoon

Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, kynsinauhaöljyn ja jalkavoiteen.

Kesto: n. 30 min

Parafiinihoito

Lämmin parafiinihoito kosteuttaa ja korjaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa, parantaa verenkiertoa ja helpottaa nivelten jäykkyyteen, kipuihin ja tulehduksiin.

Kesto: n. 20 min

Kädet kuntoon -Käsihoito

Hoitoon sisältyy kynsien viilaus ja kynnen pinnan siistiminen, hoitoaine kynsille, kynsinauhojen hoito, hieronta ja hoitotuotteet. Lisäpalveluksi voit valita mm. parafiinihoidon tai kynsien lakkauksen!

Kesto: n. 30 min

Kestolakkaus

Kestolakkaus on hellävarainen ja suojaa omaa kynttä. Kestolakkaus ei tuo kynteen lisää pituutta vaan lopputulos on kynsien lakkauksen kaltainen. Lopputulos kestää 2-4 viikkoa. Lakkaus on heti kuiva eikä sitä tarvitse varoa laiton jälkeen. Lakkaus voidaan tehdä sekä varpaiden että sormien kynsiin.
Hoitoon sisältyy minimanikyyri.

Kesto: n. 60 min.

Kestolakkauksen huolto

Sisältää vanhojen lakkausten poiston, minimanikyyrin ja uuden lakkauksen.

Kesto: n. 75-90 min.

Jalka- ja käsihoitopaketti

Sisältää jalka- ja käsihoidon.

Kesto: n. 120 min.

Ripset & Kulmat

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä
asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat – asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Klassisten ripsien yleinen huoltoväli on n. 2-4 viikkoa. Volyymiripsien huoltoväli taas 3-5 viikkoa. Volyymiripset lähtevät omien ripsien mukana samaa tahtia kun klassiset mutta volyymeissä ”kolot” eivät näy yhtä nopeasti kuin klassisissa ripsissä.

Molemmilla menetelmillä on mahdollista saada luonnollista että näyttävää lopputulosta, volyymeissa tätä voidaan säädöstellä viuhkan kuitujen määrällä, kun taas klassisissa asiakkaan oma ripsi määrittelee lopputuloksen. Klassisilla kuidulla tehtyjen ripsien lopputulos on hieman ”eritellympi”, kun taas volyymikuiduilla tehtyjen ”pehmeämpi ja tasaisempi”.

Ripsien tehtävä on suojata silmiä ja estää mm lian päätyminen silmiin. Ripsien tyveen kertyvä lika ja rasva heikentävät liimasidosta, vaikuttaen näin ripsien pysyvyyteen. Tämän takia ripsiä tulisi pestä joka ilta tähän tarkoitetulla öljyttömällä puhdistusvaahdolla, vaikkei käyttäisi meikkiä. On myös hyvä muistaa että ripsien puhdistukseen kaikista paras vaihtoehto on nimenomaan siihen suunniteltu tuote. Kaupoissa näkee puhdistustuotteita joissa lukee ‘’sopii myös ripsienpidennyksille’’, tämä
tarkoittaa että tuotteet ovat öljyttömiä ja soveltuvat nimenomaan kasvojen puhdistukseen ripsienpidennyksiä käyttäessä. Nämä tuotteet kuitenkin sisältävät muita kasvojen ihon puhdistuksen kannalta tärkeitä ainesosia, jotka voivat vaikuttaa ripsien pysyvyyteen ja ulkonäköön. Eikä näillä tuotteilla tulisi siis pestä varta vasten ripsienpidennyksiä! Ripsienpuhdistusvaahtoa pystyt ostamaan meiltä ripsien laiton yhteydessä!

Jos sinulla on silmätulehdus, emme hygieniasyistä voi tehdä sinulle ripsipidennyksiä. Piilolinssit tulisi ottaa kokonaan pois ripsien laiton ajaksi. Raskaana oleville ja imettäville ei ole haittaa ripsistä, mutta on aina mahdollisuus että hormonit vaikuttavat ripsien pysyvyyteen. Myös jotkut lisäravinteet ja lääkitykset voivat vaikuttaa ripsien pysyvyyteen.

Hoitolassamme on tarjolla myös muita erilaisia kotihoitotuotteita ripsienpidennysten käyttäjille. Mm. ripsiseerumia ja meikinpuhdistuslappuja.

Mikäli haluat luopua ripsistä, suositellaan että poistatat ne ammattilaisella tai annat tippua omaa tahtia pois. Ripsiä ei missään tapauksessa saa repiä, sillä monesti oma ripsi lähtee mukana.

Klassiset ripsienpidennykset

Kesto: n. 120 min

Klassiset ripsienpidennykset huolto

Kesto: n. 60-90 min

Volyymiripsienpidennykset

Kesto: n. 150 min

Volyymiripsienpidennykset huolto

Kesto: n. 120 min

Ripsienpidennysten poisto

Kesto: n. 20 min

Ripsien kestotaivutus (Lash lift)

Ripsien kestotaivutus on luonnollinen vaihtoehto ripsienpidennyksille. Ripsiin saadaan 6-10 viikkoa
kestävä taivutus, eikä sinun tarvitse päivittäin taivuttaa ripsientaivuttimella. Kestotaivutukseen
kuuluu myös ripsien värjäys.

Ripsien kestotaivutus
Kesto: n. 75min

Kulmien laminointi (Brow lift)

Kulmien laminointi on käsittely, joka tekee karvasta helpommin muotoiltavan. Käsittely myös hieman turvottaa karvaa, joka luo illuusion tuuheammista kulmista. Käsittely kestää kulmissa n. 4-8 viikkoa. Erinomainen vaihtoehto esim. itsepäisille kulmille tai huoliteltua ja tarkkaa lopputulosta kaipaavalle!

Kulmien laminointi
Sisältää kulmien värjäyksen.
Kesto: n. 60min

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi- paketti

Molemmat käsittelyt tehdään limittäin samanaikaisesti! Sisältää värjäykset.

Kesto: n. 75-90min

Kestovärjäykset

Kaikista luonnollisin vaihtoehto on kestovärjäykset. Väri kestää n. 3-6 viikkoa. Meillä asiakkaille annetaan aina kestovärjäyspassi, joka on voimassa vuoden ensimmäisestä merkinnästä ja joka viides käynti on -50%.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu
Kesto: n. 30min

Kasvot ja vartalo

Ihoa koettelevat niin ilmansaasteet, tuulet, tuiskut ja lämpötilanvaihtelut kuin kuiva konttori-ilma ja huonepöly. Tupakan ja muiden nautintoaineiden käyttö, sekä ruokailutottumukset näkyvät iholla. Iho itse tuottaa talia ja hikeä ja joskus ihon tasapaino voi järkkyä.

Mikroneulaus
Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt

ja juonteet), arpia (akne, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, värimuutokset, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ja couperosaihoa tasoittaen ihon väriä. Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.
Mikroneulausta ei voi tehdä mikäli iholla on aktiivinen tulehdus tai herpes. Raskausaikana ei
suositella mikroneulausta.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla
noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat hoitosarjan myötä asteittain.

Miten usein?
Mikroneulaus tehdään yleisimmin 2-6 kerran sarjana 2-4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana.
Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

Sokerointi
Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän
näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto; se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja tuotteiden jäämät. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona; voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levittää karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko. Monet asiakkaat ovat pystyneet jopa vähentämään deodorantin käyttöä, sillä kainaloissa hiki ei haise samalla tavalla kun iho on karvaton.

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu ja siirtyy ns. lepotilaan. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen ja asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen. Huom! emme kuitenkaan voi luvata karvankasvua hidastavia tai pysäyttäviä vaikutuksia!

.

Mikroneulaus, kasvot

Kesto: n. 60min

Mikroneulaus, kasvot ja kaula

Kesto: n. 75min

Mikroneulaus, decolte

Kesto: n. 45min

Mikroneulaus, kasvot, kaula ja decolte

Kesto: n. 90min

Sokerointi kasvot

Kesto: n. 15min

Sokerointi, kainalot

Kesto: n. 10-20min

Sokerointi, sääret

Kesto: n. 45min

Sokerointi, koko jalat

Kesto: n. 75min

Sokerointi, bikiniraja

Kesto: n. 20min

Ihonpuhdistus

Hoidossa keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan,
höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, hoitotuotteet ja naamion. Lisäpalveluksi voit valita esim. kestovärit, kasvojen alueen sokeroinnin, kasvojen kuivakuppauksen tai silmänympäryshoidon.

Kesto: n. 60min

Ultraäänipuhdistus

Kivuttomampi vaihtoehto mekaaniselle puhdistukselle. Ihon kuorinta ja syväpuhdistus samassa!
Laitehoito jossa käytetään hyödyksi ultraääniaaltojen tehoa, joiden synnyttävä lämpö ja värähtely yhdessä erikoisnesteen kanssa nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoito irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta. Ultraäänipuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä.
Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion, niskahieronnan ja loppuvoiteen.


Kesto: n. 60min

Kasvolymfa

Kasvolymfalla tarkoitetaan hierontaa, jolla pyritään edistämään lymfa- eli imunestekiertoa kasvojen alueella. Hieronnan pumppaus menetelmän on tarkoitus pumpata lymfanestettä imusuonten suuntaan, jolloin nesteiden virtaus nopeutuu. Poistaa turvotusta, kirkastaa kasvoja, keventää oloa.
Kasvolymfa soveltuu erinomaisesti: – Turvotuksen poistoon – Akne ihon hoitoon (Paitsi jos tulehdus!) – Ruusufinnin hoitoon – Couperosan hoitoon – Stressin poistoon – Ikääntyvän ihon hoitoon
Tehokkaimmat tulokset saavutetaan intensiivisellä sarjahoidolla.
Sisältää alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

Kesto: n. 50-60min

Kasvohieronta

Rentouttava kasvohieronta joka rentouttaa kasvojen lihaksia, poistaa nesteitä ja kuona-aineita, vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja kirkastaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

Kesto: n. 45min

Kasvohoito ihotyypin mukaan

Peruskasvohoito jonka alussa tehdään analyysi ja valitaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan tuotteet ja hoitomenetelmät. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarpeen mukaan höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen, hoitotuotteet, hieronnan ja naamion. Lisäpalveluksi voit valita esim.
kestovärit, kasvojen alueen sokeroinnin, kasvojen kuivakuppauksen tai silmänympäryshoidon.

Kesto: n. 70-90min

Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet auttavat meitä sivuston kehittämisessä ja osa niistä on myös välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta (esimerkiksi ostaminen verkkokaupasta).

Privacy Settings saved!
Yksityisyysasetukset

Kun vierailet verkkosivuilla, evästeitä tallentuu selaimeesi. Voit kontroloida asetuksia täältä.


Käytämme Facebook Pixeliä, jotta voimme saada tietoa mainosten tehokkuudesta.
 • m_pixel_ratio
 • presence
 • sb
 • wd
 • xs
 • fr
 • tr
 • c_user
 • datr

Jos haluat liittyä postituslistalle, nämä evästeet täytyy olla hyväksyttyinä. Ketään ei lisätä listalle automaattisesti.
 • mailerlite_checkout_email
 • mailerlite_checkout_token

Decline all Services
Accept all Services