Jumissa.fi

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

1. Yleistä

Kehonhuolto Jumissa verkkokauppa tarjoaa hierontalahjakortteja sekä itsehoitotuotteita hemmotteluun sekä rentoutukseen. Kehonhuolto Jumissa on toiminut  jo monia vuosia tehden eri hoitoja sekä myyden tuotteita. Liike toimii jälleenmyyjänä eri tuotemerkeille, mm. Tempur, Gymstick.

2. Verkkokaupassa asiointi

Kehonhuolto Jumissa verkkokaupasta voit tilata tuotteita joko rekisteröitymällä asiakkaaksi tai antamalla tilaamiseen tarvittavat tiedot erikseen tilauksen teon yhteydessä. Rekisteröityminen helpottaa ostamista jatkossa, silloin tietosi on tallennettu järjestelmään ja näet ne heti kirjauduttuasi sisään verkkokauppaan. Säilytä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi huolella. Jos olet unohtanut salasanasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

3. Hinnat

Kehonhuolto Jumissa verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja, vaan ne ilmoitetaan erikseen tilauksen yhteydessä. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan ja tuotteen painon mukaan.

4. Tuotteiden saatavuus

Verkkokaupassa myydään ainoastaan varastossa olevia tuotteita. Jos saatavilla näkynyt tuote on tilapäisesti loppunut, toimitamme puuttuvan tuotteen heti, kun saamme varastoa täydennettyä.

5. Tuotteiden tilaaminen

Tilauksen tekemisen jälkeen saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista, että tilausvahvistuksen sisältö on oikea. Kun tilauksesi on käsitelty ja tuote lähetetään, saat myös siitä tiedon sähköpostitse.

6. Tilausrajoitukset

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä tilauksia ainoastaan maksamalla tilauksen verkkomaksulla.

7. Maksutavat

– Maksukortti ja käteinen (Vain jos nouto toimipisteeltä)
– Pankkisiirto (Vain alle 100e tilauksissa)
– Verkkomaksu (Checkout)

Kun maksat ostoksesi verkkopankissa, tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Maksamisen aikana siirryt verkkokaupasta omaan pankkiisi ja maksat verkkokauppaostoksesi suoraan omalta tililtäsi. Muista lopuksi palata Checkoutin sivulta takaisin verkkokauppaan,  jotta tilauksesi etenee loppuun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos jostain syystä et saa tilausvahvistusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

8. Toimitus ja toimituskulut

Tilauksen voi noutaa joko Hyvinkään tai Riihimäen toimipisteestä, jolloin säästyt toimituskuluilta. Toimitamme tilauksia myös postitse, jolloin toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan. Hinnat toimituskuluille näkyvät tilauksen toimitusta valitessasi. Kehonhuolto Jumissa ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaille. Varaamme oikeuden vaihtaa toimitustapaa, mikäli valittu toimitustapa ei ole esim. tilauksen suuren yhteiskoon vuoksi mahdollinen.

9. Vaihto- ja peruutusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

10. Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttää tuotteista tai tilauksesta ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
puh. 044 9705 192
asiakaspalvelu@jumissa.fi