KEHONHUOLTO JUMISSA

hemmottele itseäsi Helsingissä, hyvinkäällä ja Riihimäellä

HEMMOTTELUPALVELUT

HEMMOTTELU-PALVELUT

Pipoa kiristää, asiat unohtuu, kaikki kaatu päälle?
 
Stressi pois paketti, ei tarvii rähistä kotona kun rauhan hormoonit
saadaan lisääntymään!

Pään rentoutushieronta Nuppi kuntoon 60min + Rentoutushieronta 60min +
Neurosonic.

Kesto noin 2,5h  Hinta 100 e

Rentoutushieronnat

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa hankaus, sively, taputus ja täristys. Hieronnalla on monia myönteisiä vaikutuksia kehoon, mm. vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa.

Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneiden lihasten jännitystilojen laukaisuun ja niistä seuranneiden lihaskipujen hoitoon. Suomessa hierojat suorittavat virallisen näyttötutkinnon. Koulutetut Hierojat ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja heitä suomessa valvoo Valvira ja aluehallintovirastot.

Rentoutushieronta

Klassinen kokovartalohieronta, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua.
Hoito sopii kaikille rentoutusta kaipaaville.
Hieronnan jälkeen on tärkeää juoda paljon nestettä, jotta kuona-aineet pääsevät ulos kehosta eivätkä aiheuta päänsärkyä. Myös lihakset olisi hyvä pitää lämpimänä ja välttää rasittavaa liikuntaa päivän ajan.

Kesto: n. 60 min.

Nuppi kuntoon

Sisältää niskan, pään, kaulan ja dekolteen hieronnan. Hieronta tehdään istualtaan samalla, kun jalat ovat rentouttavassa jalkakylvyssä, lopuksi jalkojen rasvaus.
Hemmotteluhoito, ei kovaa painallusta.
Erittäin rentouttava hoito, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille (myös raskaana oleville). Rentouttaa niskan, pään ja kaulan lihaksia sekä helpottaa stressiä. Saattaa vähentää myös päänsäryn ja migreenin oireita.

Kesto: n. 60 min.

Löysät liikkeelle selluliittihieronta

Selluliitti on sekä kosmeettista että terveyteen vaikuttavaa. Täyttyneet rasvasolut painavat veri- ja lymfaratojen suonijärjestelmiä. Selluliittihieronta poistaa selluliitin kosmeettista haittaa ja parantaa pinnallisen kudoksen aineenvaihduntaa.
Hieronta virkistää väsyneitä jäseniä ja aktivoi kehoa. Hierontaa voidaan tehdä kaikille kehon ongelma-alueille.
Selluliittihieronnan yhteydessä on mahdollista ostaa CC-Cel Plus -voide kotiin 32 eur hintaan.

Kesto: n. 60 min.

Kuumakivihieronta

Kiviterapia rentouttaa lihaksia, elvyttää verenkiertoa, virkistää mieltä ja ennen kaikkea hemmottelee. Hierontakivet sopivat sileytensä ja muotonsa puolesta täydellisesti kehon käsittelyyn. Suuren mineraalipitoisuuden vuoksi ne hoitavat ja ravitsevat ihoa. Miellyttävä lämpö tehostaa kehon rentoutta sekä saa aikaan raukean ja rauhallisen olon. Lämpimillä kivillä ja luonnonöljyllä toteutettava hoito tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Ylelliseltä tuntuva, kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin. Etsitkö täyttä arjesta irtautumista? Haluatko hemmotella itseäsi kaikkien kiireiden jälkeen? Valitse kuumakivihieronta.

kuumakivihieronta

Rentouttava ja lämmittävä hieronta, jossa käytetään lämpimiä Hot Stone -kiviä.

Kesto: n. 50 – 60 min.

 

Superhemmottelu

Sisältää hemmotteluhieronnan Hot Stone – kivillä, jalkakylvyn ja pään rentoutushoidon. Kaipaatko superhemmottelua?

Kesto: n. 120 min.

hyvinkäällä ja Riihimäellä

 

Neurosonic

Rentoutuminen on ensimmäinen askel hyvinvointiisi!

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Tiesitkö, että rentoutuneessa tilassa:

  • Kehosi toiminnot ovat tasapainoisempia
  • Suorituskykysi ja keskittymisesi on paremmalla tasolla
  • Olosi on kokonaisvaltaisesti rauhallisempi
  • Unenlaatusi on syvempi ja palauttavampi

Rentoutumalla säännöllisesti ennaltaehkäiset stressiperäisten sairauksien puhkeamista ja palaudut stressin oireista nopeammin.

Ohjelmia on 12 kpl ja ne ovat joko palauttavia / rentouttavia tai aktivoivia. Ajanvaraus on 60 min ja se sisältää alla olevista hoidoista yhteisesti määritetyn, siihen hetkeen sopivimman hoidon.

Mitä hoidossa tehdään?

Hoitoon tullaan mukavat, omat vaatteet päällä ja lepäät divaanissa peiton alla. Saat tahtoessasi silmiin suojan ja musiikkikuulokkeet korvillesi. Voit kuunnella rentoutusmusiikkia tai tuoda oman mielilevysi, jota kuuntelet kuulokkeista. Hoito valitaan yhdessä 12 eri vaihtoehdosta sinulle sopivaksi. Saat rentoutua hoitohuoneessa divaanin päällä mukavasti yksin ja hoidon päätyttyä tulla huoneesta pois omaan tahtiisi. Unihäiriöisille suosittelemme tulemaan hoitoon illalla klo 17-20 välillä, jotta saat parhaimman vasteen hoidolle.

Neurosonic -hoito soveltuu erityisen hyvin, jos tarvitset apua:

Väsymys / Unihäiriöt

Kipu

Stressi

Palautuminen

Neurosonic, lyhyt ohjelma

Kesto: n. 20 – 30 min.

 

Neurosonic, pitkä ohjelma

Kesto: n. 35 – 40 min.

 

Neurosonic, kolmen käynnin sarjahoitokortti


 

 

Neurosonic, toisen hoidon yhteydessä

Kesto: 20 min

 

Neurosonic -menetelmä on suomalainen!
 

Asiakkaiden kommentteja Neurosonicista:

”Hoito tuntui erittäin miellyttävältä. Hoitopaikan asiakaspalvelu oli mukavaa, tilat siistit ja hyvät sijainniltaan aivan keskustassa jonne helppo tulla. Huomasin että nukuin hieman paremmin ja aamuisin heräsin mielialaltani pirteämpänä. Sain kuunnella rentoutusmusiikkia taikka omaa mieliradiokanavaani” – TJ 58 vuotta

Ihana rentoutuminen kiireen keskellä. Tärinä rentouttaa koko kehon päästä varpaisiin ja joka kerta uppoudun uneen hoidon aikana. Auttaa minua palautumisessa fyysisen työpäivän jälkeen” – LK 37 vuotta

Hoito rentoutti, vähensi lihasjännitystä, paransi liikkuvuutta ja asennon hallintaa myös kipeällä oikealla puolella. Toisen hoidon jälkeen pääsin jo esimerkiksi paremmin kyykkyyn ja oikean lonkan rajoittunut ulkokierto parani. Hoito syvensi yöuntani.” Nainen, 59

Kärsin vaikeasta unettomuudesta, johon lääkkeistä en apua saa, ja joka vie kaiken tehon seuraavasta päivästä. Hoito tuntui rentouttavalta ja pidensi unta. Hoito auttoi myös hermokipuihin. En ole joutunut ottamaan kipulääkkeitä.” Nainen, 54

Olen erittäin vaikuttunut tästä hoitomuodosta! Suosittelisin hoitoa ehdottomasti, sillä lääkkeetön vaihtoehto on aina kokeilemisen arvoinen vaihtoehto!” Nainen,30

”Suosittelen hoitoa ehdottomasti myös töissäni sekä ehdottomasti kaikille unettomuudesta, ahdistuksesta ja kivuista kärsiville.” Nainen, 54