Jotain uutta elämään, Jannin tie kosmetologiksi - Kehonhuolto Jumissa Oy
SWTU1152

Jotain uutta elämään, Jannin tie kosmetologiksi

2015 alkuvuodesta aloin miettimään tarvitsevani jotakin uutta työrintamalle. Kauneus ja hyvinvointi on ollut lähellä sydäntäni pitkään, joten pohdin josko sillä saralla voisi olla tulevaisuudessa työkuvioitakin..?

Selasin internetiä ja juttelin asiasta tuttavien kanssa jo lopulta päädyin hakemaan opiskelemaan kosmetologiksi. Jo heti koulun alkumetreillä vahvistui epäilys siitä, että ala on melko suurilta osin yrittäjäpainotteinen. Olen kasvanut yrittäjäperheessä, joten yrittäjyyden monet puolet olivatkin jollakin tavalla tuttuja.
Kun valmistuin laitoin muutamat työhakemukset ja kävin haastattelut, mutta ”oikeaa” paikkaa ei oikein tuntunut löytyvän ja niinpä perustin toiminimen ja tein kotihoitolassani aikaisemman työn ohessa hoitoja miettien seuraavaa siirtoani. Seuraavaksi aukesi mahdollisuus liittyä Jumissa jengiin ja täällä olenkin nyt ollut jo kohta vuoden verran.

 

Jalkahoidot, ripsien kestotaivutus ja geelilakkaus intohimoina

Aikaisempi ammattini on lähihoitaja. Koen että nämä kaksi ammattiani tukevat toisiaan. Kosmetologin töitä teenkin kerran viikossa Hyvinkäällä lähihoitaja töiden ohessa. Toivon kuitenkin, että tulevaisuudessa voisin jättää lähihoitajan työt kokonaan ja mahdollisesti siirtyä kokopäiväisesti kosmetologin työhön. Erityisesti nautin tehdä jalkahoitoja, suosittuja ripsien kestotaivutuksia ja ihania geelilakkauksia.

Pidän erityisesti kosmetologin työssä siitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä sekä palvella heitä hyvin. Hyvä mieli erityisesti tulee siitä, kun asiakas rentoutuu hoidossa ja on tyytyväinen tehdyn hoidon lopputulokseen. Olen myös innokas oppimaan uutta alalta ja kouluttautumaan.

Vapaa-aikani kuluu harrastusten kuten joogan, kuntosalin ja lenkkeilyn parissa sekä läheisteni seurassa. Itseäni hoidan huolehtimalla ihon hoidosta säännöllisesti tarpeen mukaisilla tuotteilla. Pyrin myös säännölliseen ja monipuoliseen ruokavalioon joka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

– Aurinkoisin terkuin Janni, kosmetologi

Jaa tämä kirjoitus