girl-1361904_640(1)

Pikkujoulut tulossa?

Kohti loppuvuoden juhlia

Loppuvuosi on taas pikkujoulujen ja juhlien aikaa jolloin moni haluaa panostaa ulkonäköön lähtiessään juhliin. Osa saattaa turvautua ammattilaisen apuun kampauksen ja meikin kanssa, mutta esimerkiksi juhlavan ja pysyvän meikin voi myös loihtia muutamalla hyvällä vinkillä ihan kotioloissakin.

Jos haluaa olla varma ihon tasaisuudesta ja kuulaudesta, niin 1-2 viikkoa ennen juhlia olisi ihanteellista käydä ihotyypin mukaisessa kasvohoidossa. Mutta jos ei ennätä kasvohoitoon voi kotona myös hoitaa ihoaan. Kuorinta kannattaa tehdä 1-2 kertaa viikon sisällä ennen juhlan ajankohtaa sekä samana tai edellisenä päivänä kirkastava kasvonaamio. Loistava hoitotuote on esimerkiksi Konjac -ihonhoitosieni joka samalla kuorii ja puhdistaa ihoa, tekemällä myös ihon kirkkaammaksi. Konjac sieniä on saatavilla eri ihotyypeille ja sienen voitkin hankkia verkkokaupastamme sekä meidän Riihimäen ja Hyvinkään toimipisteiltä. Kannattaa myös muistaa riittävä vedenjuonti ja hyvät yöunet, jotka ovat myös oleellinen osa ihonhoitoa.

Meikin teossa on hyvä muistaa myös pohjustustuotteet jotka takaavat meikin pysymisen. Meikkipohjan alle on hyvä laittaa kevyt kostetusvoide ja meikkipohjan pohjustustuote. Varo kuitenkin laittamasta liian paksua voidetta tai useaa voidetta jolloin meikki voi alkaa ”rullaamaan ” iholla. Esimerkiksi Arkana -tuotesarjassa useampikin voide on soveltuva meikin alla käytettäväksi.

Kun on kyse juhla- tai iltameikistä silmien meikkiin valitaan tummia sävyjä ja rajaus kannattaa tehdä eyelinerilla jolloin siitä saa myös voimakkaamman. Myös silmämeikin alle on hyvä laittaa silmämeikinpohjustustuote. Huulimeikkiä tehtäessä kannattaa huulet rajata jolloin niistä saa kauniit ja selkeät, eikä huulipuna pääse ”karkaamaan”.

 

Kun meikki on valmis sujauta käsilaukkuun kivipuuteri, vanupuikkoja ja huulituote joilla voit tarvittaessa korjata meikkiä. Ota mukaan myös iloinen mieli ! =)

 

Janni, Kosmetologi

Jaa tämä kirjoitus