sirkku_lahti

Hieronta on käsityöammatti

Olen iloinen ja sosiaalinen Varkaudesta kotoisin oleva tyttö. Muutin Jyväskylään käydäkseni siellä Suomen hierojakoulun. Valmistuin kesällä 2020 ja muutin Lahteen, jossa pääsen käyttämään uutta ammattiani. Lahteen meidät toi opiskelut ja työmahdollisuus, tänne oli kiva tulla kun onhan Lahti kaunis kaupunki joka vuodenaikaan!

 

Käsityöammatissa

 

Olen aina pitänyt käsillä tekemisestä. Hierojana on hienoa huomata, kuinka lihakset alkavat pehmenemään käsien alla ja kuinka oma tekeminen auttaa asiakasta. Hierojana minulle on tärkeää kohdata asiakkaat aina yksilöinä. Käytän klassisen- ja urheiluhieronta otteiden lisäksi hieronnoissa passiivisia venytyksiä ja pyrin käyttämään oppimiani taitoja monipuolisesti asiakkaan eduksi. Hoidossa käytän eri voimakkuuksia aina tarpeen ja toiveiden mukaisesti, asiakkaan kanssa keskustellen.

 

 

 

Olen aina ollut joukkuepelaaja ja sen huomaatkin varmaan harrastus taustastani. Olen harrastanut niin taitoluistelua, pesäpalloa, lentopalloa ja viimeisimpänä salibandyä. Olen myös aina nauttinut luonnossa liikkumisesta, ja talvella etenkin luisteleminen on mukava tapa ulkoilla raittiissa ilmassa ystävien kanssa. Muutettuani Jyväskylään innostuin myös joogailusta, joka on hyväksi niin keholle kuin mielelekkin. Mieleni lepää myös, kun pääsen kesämökille Varkauteen rentoutumaan & esimerkiksi suppailemaan ihanassa ilta-auringossa.

 

Tervetuloa hoitoon Vesijärvenkadulle!

 

  • Sirkku, kirjoittaja on urheiluhieroja & klassinen hieroja joka työskentelee Lahden hoitolassa.

Jaa tämä kirjoitus