sonja (1)

Uintia & Hierontaa Helsingissä

 

Moikka kaikille!

 

Olen hierojaopiskelija Helsingin hieronta-akatemiasta. Aloitin opinnot elokuussa 2019 ja valmistun koulutetuksi hierojaksi kesällä 2020. Valmistaudun parhaillaan näyttötutkintojen suorittamiseen.

 

Hierojana olen rauhallinen ja asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiva. Käytän hoidoissa klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan otteita sekä passiivisia venytyksiä ja annan tarvittaessa venyttely- ja jumppaohjeita omatoimiseen kehonhuoltoon. Erikoistun opinnoissani raajanivelten liikkuvuuden edistämiseen, joten myös nivelkäsittelyt tulevat olemaan osaamisalaani.

 

Harrastan uintia, pyöräilyä ja käyn kuntosalilla. Olen entinen kilpauimari ja viimeiset yhdeksän vuotta olen työskennellyt uimaseurassa lasten ja nuorten valmentajana. Urheilun myötä kiinnostuin ihmiskehon toiminnasta ja kehonhuollosta ja päätin lähteä opiskelemaan hierontaa. Olen ylpeä ja innoissani tulevasta ammatistani ja uudesta työpaikastani Kehonhuolto Jumissa!

 

T. Sonja

 

Sonja työskentelee Helsingin hoitolassa, ajanvaraus on auki! Sonjalla käytössä edullisempi harjoittelijahinnasto. Tervetuloa Sonjan hoitoihin!

Jaa tämä kirjoitus