cof

 Kenen kanssa vietät ystävänpäivän?

 Ihana ystävänpäivä! <3

 

Itse en takerru liian paljon ajatukseen siitä, että ystävänpäivänä muistetaan vain sitä parasta kaveria tai ystävää, vaan vietän enemmän sellaista “hyvän mielen-päivää”, ja melkeinpä kaikki kenen kanssa vietän aikaani, niin saattaa joutua ystävänpäivänä minun hömpötysten uhriksi. 🙂

Monen asiakkaan kanssa tulee juteltua niitä näitä hierontojen aikana,  ja kun asiakas käy vuodesta toiseen säännöllisesti, niin kyllähän siinä oppii toisensa aika hyvin tuntemaan! Juttu usein jatkuu siitä
mihin edellisen kerran on jääty, ja välillä sitä jopa huomaa miettivänsä jälkikäteen että “kuinkakohan siinä työhaastattelussa kävi”  taikka “ehtikö asiakas kokoukseen hieronnasta” tai sitten “helpottiko hieronta jaloissa olevia vaivoja niin paljon, että asiakas pystyi juoksemaan maratonin” ja sitten sitä alkaakin itse jo odottamaan sitä asiakkaan seuraavaa hierontaa, jotta pääsee kuulemaan, että kuinka nyt asia sitten meni. Joten, miksipä en muistaisi asiakkaita ystävänpäivänä suklaalla tai kukkasella?

Monet (myös minä) laskevat eläimet perheenjäseniksi tai ystäviksi, joten kyllähän sitä omaa lemmikkiä voi muistaa ystävänpäivänä vaikka vähän pidemmällä lenkillä, herkuilla tai rapsutuksilla.

Sukulaisten ja perheenjäsenten kanssa saattaa tulla vietettyä niin paljon aikaa yhdessä, että välillä huomaa että kavereita näkee paljon harvemmin, joten onhan se ihan luonnollista että se oma sisarus saattaa toimittaa myös ystävän virkaa.

Vinkkejä ystävänpäiväksi?

Jos haluat hemmotella itseäsi, tai muistaa ystävää, niin tässä olisi meidän vinkit! Ja koska tarjoukset ovat voimassa Helmikuun ajan, niin mikäs sen mukavempaa kuin ystävänpäivän lisäksi viettää aikaa ystävän kanssa myös toisen kerran Helmikuussa, vaikka erilaisten hoitojen merkeissä?

Helsingin ja Lahden toimipisteet;
Kun ostat Helmikuussa 2 hoitoa, saat toiseen -20% edun! Eli ei muuta kuin itsekseen tai ystävän kanssa varaamaan aikoja!

Hyvinkään toimipiste;
Mitäpä jos Helmikuussa kävisit ystävän kanssa kahvittelun tai lenkin sijasta yhdessä neurosonic-hoidossa? Meillä ystävänpäivänä tarjouksena 2 neurosonic-hoitoa 1 hinnalla! Tee varaukset ystävänpäivänä koodilla YSTÄVÄ20 (laita tämä koodi lisätieto-kenttään varausta tehdessä), ja varaa ajat Helmikuun puolelle, niin saatte hyödynnettyä edun.

Riihimäen toimipiste;
Osta 2 tuotetta, niin saat halvemman -50%! Voimassa Helmikuun ajan. Olisiko vaikka jumppakuminauhat sinulle ja ystävällesi? Suolatyynyt helpottamaan oloa kevään flunssakautena? Tai omat kauratyynyt molemmille niskahartiaseutua lämmittämään? Näistä riittää iloa pidemmäksikin ajaksi!

 

Myös hymy ja halaus on aina yhtä hyvä ja toimiva lahja, päivästä riippumatta! 🙂

Ystävänpäivä terveisin, Noora

Jaa tämä kirjoitus