Suolatyyny | Jumissa.fi

Suolatyyny, "Kelo"

 

Suomessa käsinvalmistetut suolatyynyt hoitavat monenlaisia vaivoja, onhan merisuolan käyttäminen jo vanha ja tunnettu hoitomuoto.

Kokeile suolatyynyä joko kylmänä tai lämpimänä, kivunhoidossa tai rentoutumisessa, tällä on monta käyttökohdetta.

 

13,63 

Varasto loppu

Kuvaus

Suomessa käsinvalmistetut suolatyynyt hoitavat monenlaisia vaivoja, onhan merisuolan käyttäminen jo vanha ja tunnettu hoitomuoto.

Suolatyyny rentouttaa, poistaa väsymystä parantamalla unenlaatua ja lievittää stressiä. Se helpottaa hengitystä sekä hengitystieoireita. Lisäksi suolatyyny lievittää lihaskipuja ja auttaa reumaoireisiin sekä päänsärkyyn.

Myös lapset voivat käyttää suolatyynyä. Suolatyyny parantaa unenlaatua, helpottaa kasvukipuja ja koliikkia.

Suolan antiseptinen vaikutus lievittää tulehduksia. Suola vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita

 

Käyttöesimerkkejä:

Lämpimänä

Ethän lämmitä tyynyä liikaa, sillä silloin siinä piilee tulipalon riski!
Lämmitä 50 – 60 asteisessa uunissa itselle sopivan lämpöiseksi ( 5 – 10 min). Voit lämmittää varovasti myös mikrossa 1-2 min. riippuen mikron tehosta. Koska mikrot ovat hyvin eritehoisia, sinun tulisi testata tapauskohtaisesti omalle mikrollesi sopiva lämpötila, testaa aluksi esimerkiksi 1min, mutta ei täydellä teholla. Tulikuuma pussi ei luonnollisesti tunnu ihollakaan enää kivalta.

Jos tyyny on vahingossa liian kauan lämpiämässä, upota se veteen tai laita sellaiselle alustalle, joka ei voi syttyä palamaan. Älä vie ylikuumennutta pussia sänkyyn tai lähelle muita tekstiilejä ja lämmitä pussi aina valvottuna, älä jätä sitä yksin mikroon.

Voit laittaa mikroon lämmityksen ajaksi vesilasin pussukan kaveriksi. Se ehkäisee, että tuote ei pääsisi kuivumaan liikaa ja pienentää tulipalon vaaraa. Suosittelemme lämmitystavaksi uunia koska silloin lämpö tulee tasaisemmin eikä ole niin isoa roihahtamisen vaaraa. Muista että käytät tuotetta omalla vastuullasi ja oman valvonnan alla.

Kylmänä mm. päänsärkyyn, migreenioireisiin, kihtiin, niveltulehduksiin, lihaksen venähdyksiin, ruhjevammoihin, nivelten nyrjähdykseen ja nivelsiteen venähdykseen.
Jäähdytä suolatyyny pakasteessa noin 30min. Voit käyttää tyynyä myös huoneenlämpöisenä.

 

Täyte: 100% merisuolaa
Hoito: Voi pestä 60 asteessa (suola pitää poistaa tyynystä pesun ajaksi)
Valmistaja: Kehonhuolto Jumissa Oy

Lisätiedot

Paino 0,890 kg
Mitat 24 × 1,7 × 2,99 cm

Varasto loppu

Varasto loppu

Vahvistettujen asiakkaiden arvioita