Jumissa.fi

Jumissa.fi

Ale!

Luonnonkumiset kuivakupit

23,39  11,29 

 

Anna kyytiä selluliitille, hoida kipupisteitä ja lievitä lihasjännitystä tehokkaiden imukuppien avulla!

Jos et ole ennen kupannut, ei hätää – meillä on myös edullinen verkkokurssi, jolla opit kotikuppauksen taidon. Pakkaus sisältää 4kpl erikokoisia imukuppeja. Tässä kuppausmuodossa ei vuodateta verta, eikä kuppaus ole kivuliasta.

Hintaansa nähden imukupit ovat erittäin edulliset, sillä 15min käsittely vastaa tunnin hierontaa ja imukuppeja voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen.

Varastossa

Tilaa lahjaksi

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Tilaa lahjaksi
Tuotetunnus (SKU): 563 Osastot: ,
Customer Reviews
5 Based on 2 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
MK
06/02/2020
Minma K.
FI FI
Kuivakupit

Auttaa jumeihin ja varsinkin pohkeissa tuntuu vaikutus. Mukavan rento olo käsittelyn jälkeem

PS
10/30/2018
Pirjo S.
FI
Luonnonkumiset kuivakupit

Erittäin hyvät, kun oppii käyttämään.

Kuvaus

Nyt kannattaa ihan todellakin kupata – joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa, sillä nämä luonnonkumiset NHS imukupit sopivat alipaine- eli imukuppihierontaan sekä pistekuppaukseen, eli kuivakuppaukseen, jossa ei veri tirsku. Näitä voivat käyttää niin amatöörit kuin ammattilaiset. Imukupit ovat myös hyvä apuri vähentämään käsien rasitusvammoja hieronnan yhteydessä. Kuppaus sopii paitsi selälle, myös mm. reisille ja pohkeille.

Kupit on valmistettu luonnonkumista ja ne on muotoiltu niin, että kuppia painamalla ja puristamalla saadaan aikaan alipainetta, joka imaiseen ihon kupin sisälle kun kupin laittaa iholle. Tällä tavoin voidaan toteuttaa imukuppihierontaa.

Paketissa on neljän erikokoista imukuppia. Jos et ole ennen kupannut, ei hätää – meillä on aiheeseen liittyvä verkkokurssi, jonka avulla voit opetella tekemään kuppausta turvallisesti kotona!

Imukuppihieronta on erittäin tehokasta. se mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä lymfaneste- ja verenkiertoa, antaa kyytiä selluliitille, rentouttaa, lievittää lihasjännitystä, hoitaa arpikudosta ja turvotusta, poistaa kuona-aineita ja nesteitä, sillä voi huoltaa lihaksia urheilun jälkeen sekä käsitellä kipupisteitä.

Imukuppihieronta on vanha Kiinassa keksitty hoitomuoto. Sanotaan, että 15 minuutin käsittely imukuppihieronnalla vastaa tunnin mittaista klassista hierontaa, joten menetelmänä imukuppihieronta on erittäin tehokas. Kuppaaminen voi aiheuttaa verenpurkaumia ja mustelmia, mutta verta hoidon yhteydessä ei valuteta, eikä kuppaaminen ole kivuliasta.

Nämä luonnonkumiset kupit sopivat kevyeen kotikäyttöön, jossa kuppausta tehdääjn ilman erikoisöljyjä. Jos kuitenkin käyttö on aktiivista ja / tai haluat käyttää erikoisöljyjä, valitse silloin silikoniset kupit. Huomaathan, että meillä on vielä erikseen verkkokurssipaketit, johon kuuluu joko luonnonkumiset kupit tai silikonikupit.

 

Pakkaus: 4kpl erikokoista luonnonkumista valmistettua kuivakuppia

HUOM!: Eivät sovellu kumiallergisille!

Lisätiedot

Paino 0.310 kg
Share This