Jumissa.fi

Jumissa.fi

Lämmitettävät kauratossut, vaaleanpunainen

28,15 

 

Huom! Kauratossuja ei ole hyllyssä tällä hetkellä, arvoitu toimitusaika 2-3 viikkoa!

Poista

Tilaa lahjaksi

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Tilaa lahjaksi
Tuotetunnus (SKU): 43615 Osastot: , ,
Customer Reviews
5 Based on 1 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
06/17/2018
Anonymous
FI
Ihanat

Todella ihanat tossut, ovat lämmittäneet koko perheen jalkoja, tarvittaessa myös sormia!

Kuvaus

Nämä tossut eivät jätä ketään kylmäksi! Paitsi tietty jos moottoritie on ollut kuuma, voit käyttää tossuja myös jalkojen viilentämiseen.

Kauratossut valmistetaan lämmöllä ja rakkaudella Kehonhuolto Jumissa Oy:n omavalmisteena Suomessa. Valmistuksessa on käytetty ihanan pehmoisesta fleeceä ja tossun sisällä on muotoiltu tyyny, joka lämmitetään joko mikrossa tai uunissa tai vaihtoehtoisesti jäähdytetään vaikka pakastimessa.

Tossuja voivat käyttää kaikki vauvasta vaariin, sillä meiltä löytyy aikuisten ja lasten kokoja. Koot ovat reiluja, tossuja ei ole tarkoitettu kävelemiseen vaan täydelliseen rentoutumiseen. Varressa on kiristysnauha, jolla tossun saa tarvittaessa pysymään paikoillaan, jos ne jalassa kuitenkin haluaa vaikka käydä jääkaapilla mutkan.

Tossut ovat ihan loistava lahjaidea ihan kenelle tahansa! Myös lapset rakastavat pitää lämmitettyjä kauratossuja kylminä talvi-iltoina.

Suosimme kauraa, koska se pitää lämmön paremmin, kuin esim. vehnä. Lisäksi kaura on suomalainen puhdas vilja ja allergisoi harvoin.

 

Lämmitys:
Kauratyyny pitää lämmön hyvin lämmittämisen jälkeen. Ethän kuitenkaan lämmitä tyynyä liikaa, sillä silloin siinä piilee tulipalon riski! Koska mikrot ovat eritehoisia, sinun tulisi testata tapauskohtaisesti omalle mikrollesi sopiva lämpötila, testaa aluksi vaikka 1-2min, mutta ei täydellä teholla. Tulikuuma kaurapussi ei luonnollisesti tunnu ihollakaan enään kivalta.

Jos kauratyyny on vahingossa liian kauan lämpiämässä, upota se veteen tai laita sellaiselle alustalle, joka ei voi syttyä palamaan. Huom! Kaura voi kyteä aikansa, joten olethan huolellinen, ettei ole myöskään sellaista mahdollisuutta, että tulipalo roihahtaa myöhemmin. Älä vie ylikuumennutta kaurapussia sänkyyn tai lähelle tekstiilejä ja lämmitä kaurapussi aina valvottuna, älä jätä sitä yksin mikroon.

Voit laittaa mikroon lämmityksen ajaksi vesilasin kaurapussukan kaveriksi. Se ehkäisee, että kaura ei pääsisi kuivumaan liikaa.ja pienentää tulipalon vaaraa.

Koot:
M (36-39)

 

Huom! Kauratossuja ei ole hyllyssä tällä hetkellä, arvoitu toimitusaika 2-3 viikkoa!

Lisätiedot

Paino 2.720 kg
Koko

L (40-45), M (36-39), S (Lapset)

Share This