Jumissa.fi

Jumissa.fi

Lahjakortti verkkokauppaan tai hoitoihin postitse

50,00 

Ilahduta ystävääsi tai lähimmäistäsi lahjakortilla verkkokauppaamme tai hoitoihin. Lahjakortti toimitetaan postitse suoraan vastaanottajalle.

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä katsottuna.

HUOM! VALITSE ”LISÄÄ OSTOSKORIIN”, JOS HALUAT TILATA LAHJAKORTIN POSTITSE!! Jos valitset ”tilaa lahjaksi”, silloin vastaanottaja saa sähköisesti lahjakortin, jolla hän voi ostaa tämän lahjakortin, joten älä käytä ”tilaa lahjaksi” -vaihtoehtoa.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 61862 Osastot: ,

Kuvaus

Lahjakortti ilahduttaa aina lahjansaajaa. Tämän lahjakortin voi käyttää hoitoihin Hyvinkään tai Riihimäen toimipisteissä tai verkkokaupassa ostettaessa tuotteita.

Mikäli lahjakortin tahtoo käyttää hoitoihin, kannattaa jo aikaa varattaessa mainita, että maksu tapahtuu lahjakortilla. Lahjakortti tulee ottaa mukaan hoitokäynnille.

Jos taas lahjakortin tahtoo käyttää verkkokaupassa, kassa-sivuilla kysytään ”Onko sinulla kuponki? Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi”. Tämän jälkeen näyttöön avautuu laatikko, jonne voit syöttää lahjakortissa olevan koodin. (Huom! Kassasivuilla kysytään myös onko lahjakortti, mutta sitä vaihtoehtoa voi käyttää vain virtuaalisilla lahjakorteilla, jotka on toimitettu sähköpostitse. Mikäli lahjakortti on toimitettu postitse, on valittavana ”kuponki”-vaihtoehto).

Lahjakortti on voimassa 6kk ja sen voi käyttää myös osissa tai osamaksuna.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Share This