Kuivakuppauspaketti: Vartalon kuivakuppauskurssi + Kauneuskuppikurssi + Silikoniset kasvo- ja vartalokupit - Kehonhuolto Jumissa Oy

Kuivakuppauspaketti: Vartalon kuivakuppauskurssi + Kauneuskuppikurssi + Silikoniset kasvo- ja vartalokupit

Kauneuskuppikurssi on kuivakuppauskurssi, jossa opetellaan kuivakuppausta kauneuden näkökulmasta. Kurssilla käydään läpi vartalon kuivakuppauksen ohella myös kasvojen alueen käsittely kuivakupeilla. Tähän pakettiin kuuluu myös meidän supersuosittu tavallinen kuivakuppauskurssi. Tämä on siis täydellinen paketti, kun haluat oppia kuivakuppausta vartalolle ja kasvojen alueelle! Paketti sisältää myös kaksi erilaista kuivakuppisarjaa, toinen on tarkoitettu kasvoille, ja toinen vartalolle.

Ilmainen toimitus!

79,84 

Kuvaus

Kauneuskuppikurssi on kuivakuppauskurssi, jossa opetellaan kuivakuppausta kauneuden näkökulmasta. Kurssilla käydään läpi vartalon kuivakuppauksen ohella myös kasvojen alueen käsittely kuivakupeilla. Tähän pakettiin kuuluu myös meidän supersuosittu tavallinen kuivakuppauskurssi. Tämä on siis täydellinen paketti, kun haluat oppia kuivakuppausta vartalolle ja kasvojen alueelle! Paketti sisältää myös kaksi erilaista kuivakuppisarjaa, toinen on tarkoitettu kasvoille, ja toinen vartalolle. Kuppien puhdistus: Pesu mäntysaippualla / muulla nestemäisellä saippualla. Ei konepesua. Desinfioi pesun jälkeen desinfiointiaineella.

Kurssin voi käydä kokonaisuudessaan omaan tahtiin verkon välityksellä videomateriaalien avulla. Kun olet tilannut tuotteen ja tilauksesi on valmistunut, saat sähköpostiisi tunnukset, joilla voit kirjautua sivuillamme omalle tilille. Löydät kurssin omalta tililtäsi.

Kurssi on katsottavissa 12kk ostopäivästä lukien. Materiaalin jakaminen ja väärin käyttäminen on kiellettyä.

 

Lisätiedot

Paino 0,450 kg
Mitat 10 × 8 × 10 cm
Vahvistettujen asiakkaiden arvioita
Kuivakuppauspaketti: Vartalon kuivakuppauskurssi + Kauneuskuppikurssi + Silikoniset kasvo- ja vartalokupit 5.00 stars 1 reviews.
asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
A
11.03.2021
Anonymous
FI FI

Vartalon kuivakuppaus

Aloitin heti käytön kurssin käytyäni. Olen erittäin tyytyväinen, samoin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.