Kuivakuppauskurssi - Kehonhuolto Jumissa Oy

Kuivakuppauskurssi

 

Kuivakuppaus on veretön ja kivuton kuppausmuoto, joka on helppoa ja tehokasta. 15 minuutin kuppaus vastaa 60 minuutin tavallista hierontaa! Kuppauksella siis saadaan samoja tuloksia, kuin tavallisella hieronnalla, mutta sen lisäksi kupeilla voi hoitaa myös kosmeettista selluliittiä.

Tervetuloa kuivakuppauskurssille mukaan oppimaan kuppauksen saloja – kurssin jälkeen voit tehdä kuppausta kotona itsenäisesti. Kurssi käydään videoiden välityksellä, joihin saat katseluoikeuden, kun olemme vahvistaneet tilauksesi. Kun tilaus on vahvistettu, kurssi löytyy TÄÄLTÄ.

40,24 

Kuvaus

Live-kurssina pidetty, suosittu kuivakuppauskurssi on saatavilla myös verkkokurssina, joten kuka vain, missä vain ja milloin vain voi osallistua kurssille oman aikataulun mukaisesti. Kurssilla on teksti-, kuva-, ja videomateriaalia, joiden avulla opit tekemään kuivakuppausta.

Huomioithan, että mikäli sinulla ei ole vielä kuivakuppeja, kannattaa tilata kupit ja kurssi pakettina! Kurssi silikonikupeilla löytyy täältä.

 

 

Mitä sitten kuivakuppaus on?

Kuivakuppaus ei ole verenvuodattamista vaan nimensä mukaisesti kuivaa kuppausta, jolloin ihoa ei rikota. Kuivakuppaus on siis hygieenistä, turvallista ja myös helppoa.

Kuivakuppauksen teho perustuu kupeilla muodostettavaan alipaineeseen, joka vilkastuttaa verenkiertoa, saa kuona-aineita liikkeelle ja rentouttaa lihaksia. Kuppausta voi tehdä pistekuppauksena, jolloin kupit asetetaan hetkeksi kipupisteiden päälle tai liukukuppauksena, jolloin kupeilla tehdään hierontaa. Myös selluliittia voi hoitaa kuppauksen avulla.

Kuivakuppaus on myös hyvin tehokas hoitomuoto – itseasiassa tehokkaampaa kuin hieronta, sillä 15min kuivakuppaus vastaa 60min hierontaa!

 

Ketä voi kupata?

Jos sinulla tai asiakkaallasi on seuraavia sairauksia, oireita tai lääkityksiä ne voivat olla esteenä kuppaukselle ja tarvittaessa sinun tulee varmistaa kuppauksen turvallisuus lääkäriltäsi: Verenohennuslääkkeet ( disperiini , asperiini , Marevan), syöpä, suonikohjuja, aktiivisia ihosairauksia, haavaisuuksia, ruhjeita, tuoreita vammoja, venähdyksiä, turvotuksia, kuumetta, raskaus, korkea verenpaine, lääkitystä vaativa sydänsairaus, kumiallergia (jos on kumikupit), tulehduksia tai tulehdussairauksia, kortisoni-lääkitys, veritauti (anemia, verenvuototauti), insuliinidiabetes tai jokin vakava sairaus.

Noudata varovaisuutta fibromyalgikoille tehtävissä hoidoissa. Älä tee hoitoja myöskään lapsille tai alkoholin vaikutuksen alaisille henkilöille. Liukukuppausta tehdessä täytyy varoa luomia.

 

Kurssin sisältö:

Kurssi on jaettu 8 moduuliin, jotka voit käydä läpi omassa tahdissasi.

1. Moduuli: Esittely

2. Moduuli: Miksi ja milloin kuivakupit?

3. Moduuli: Käytön opettelu ja öljyt

4. Moduuli: Ylävartalon kuppaus

5. Moduuli: Alavartalon kuppaus

6. Moduuli: Puhdistus

7. Moduuli: Hoidon jälkeen

8. Moduuli: Selluliitti

 

Kurssin hyödyt Sinulle:

Voit tehdä kuivakuppausta kotona vaikka puolison tai ystävän kanssa – kuppaus on kivaa ja helppoa! Sinun ei siis tarvitse välttämättä lähteä hierojalle, sillä kuppauksella saat aikaan samat hyödyt kuin hieronnalla. Tästä syystä säästät siis hurjia summia rahaa tekemällä kuppauksen itse. Kuppauskupit kestävät oikein käytettyinä ja säilytettyinä vuosia.

 

TERVETULOA KURSSILLE!

 

*Kurssi on käytössäsi 12kk ostopäivästä lukien. Huomioithan, että digitaalisella tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kurssi on tarkoitettu sinun ja perheesi henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sitä saa kopioda tai jakaa edelleen. Kiitos ymmärryksestä.

Vahvistettujen asiakkaiden arvioita
Kuivakuppauskurssi 4.29 stars 7 reviews.
Customer Reviews
4.2 Based on 4 Reviews
Write a Review
Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
07/03/2020
Anonymous
Finland Finland
Käytännöllistä ja selkeää opastusta

Paljon hyvää oppia, joka on helppo laittaa käytäntöön.

A
09/16/2019
Anonymous
Kuivakuppaus

Videot muuten hyviä mutta joissain kohdin ei meinaa saadda puheest selvää. Muuten hyvä!

A
08/18/2019
Anonymous
Kuivakuppauskurssi

Oli hienoa, että löytyi mahdollisuus verkko-opetukseen asiassa. En ole löytänyt omalta seudulta kursseja. Minuta oli hienoa, että kurssi rakentui keskusteluun, kirjalliseen tietoon, kuviin ja video-opetukseen.

PS
10/29/2018
Pirjo S.
Kuivakuppauskurssi

Kuppauksen jälkeen hyvin pirteä olo