Kuivakuppauskurssi + Silikonikupit - Kehonhuolto Jumissa Oy

Kuivakuppauskurssi + Silikonikupit

Kuivakuppaus on veretön ja kivuton kuppausmuoto, joka on helppoa ja tehokasta. 15 minuutin kuppaus vastaa 60 minuutin tavallista hierontaa! Kuppauksella siis saadaan samoja tuloksia, kuin tavallisella hieronnalla, mutta sen lisäksi kupeilla voi hoitaa myös kosmeettista selluliittiä.

Tervetuloa kuivakuppauskurssille mukaan oppimaan kuppauksen saloja – kurssin jälkeen voit tehdä kuppausta kotona itsenäisesti.

 

  • Internetin välityksellä käytävä verkkokurssi
  • 4 eri kokoista kuivakuppia
  • Kuivakuppaus on tehokasta
  • Lihashuoltoon ja selluliittiin
  • Veretön, kivuton, turvallinen, hygieeninen
  • Poistaa kuona-aineita

64,44 

Kuvaus

 

HUOM! VIHREÄT SILIKONIKUPIT OVAT KORVAUTUNEET LÄPINÄKYVILLÄ SILIKONIKUPEILLA, JOTEN TUOTE ON ERI VÄRINEN, MITÄ VIDEOLLA!

Suosittu kuivakuppauskurssi on nyt tehty myös verkkokurssina, jolloin kuka vain, missä vain ja milloin vain voi osallistua kurssille oman aikataulun mukaisesti. Kurssilla on teksti-, kuva-, ja videomateriaalia, joiden avulla opit tekemään kuivakuppausta.

Tämä paketti sisältää verkkokurssin lisäksi myös silikoniset kuivakupit (läpinäkyvät kupit). Silikonikupit kestävät oikein käytettynä ja -säilytettyinä isältä pojalle. Silikonikupit soveltuvat kovaan käyttöön, eivätkä ne ole moksiskaan erikoisöljyistä. Paketissa on 4 erikokoista kuivakuppia.

Säästät tilaamalla kurssin ja kupit pakettina, kuin että tilaisit ne erikseen!

*Hinta sisältää myös postikulut. Voit myös noutaa kupit toimipisteiltämme Helsingistä, Hyvinkäältä, Riihimäeltä tai Lahdesta.

Mitä sitten kuivakuppaus on?

Kuivakuppaus ei ole verenvuodattamista vaan nimensä mukaisesti kuivaa kuppausta, jolloin ihoa ei rikota. Kuivakuppaus on siis hygieenistä, turvallista ja myös helppoa.

Kuivakuppauksen teho perustuu kupeilla muodostettavaan alipaineeseen, joka vilkastuttaa verenkiertoa, saa kuona-aineita liikkeelle ja rentouttaa lihaksia. Kuppausta voi tehdä pistekuppauksena, jolloin kupit asetetaan hetkeksi kipupisteiden päälle tai liukukuppauksena, jolloin kupeilla tehdään hierontaa. Myös selluliittia voi hoitaa kuppauksen avulla.

Kuivakuppaus on myös hyvin tehokas hoitomuoto – itseasiassa tehokkaampaa kuin hieronta, sillä 15min kuivakuppaus vastaa 60min hierontaa!

 

Ketä voi kupata?

Jos sinulla tai asiakkaallasi on seuraavia sairauksia, oireita tai lääkityksiä ne voivat olla esteenä kuppaukselle ja tarvittaessa sinun tulee varmistaa kuppauksen turvallisuus lääkäriltäsi: Verenohennuslääkkeet ( disperiini , asperiini , Marevan), syöpä, suonikohjuja, aktiivisia ihosairauksia, haavaisuuksia, ruhjeita, tuoreita vammoja, venähdyksiä, turvotuksia, kuumetta, raskaus, korkea verenpaine, lääkitystä vaativa sydänsairaus, kumiallergia (jos on kumikupit), tulehduksia tai tulehdussairauksia, kortisoni-lääkitys, veritauti (anemia, verenvuototauti), insuliinidiabetes tai jokin vakava sairaus.

Noudata varovaisuutta fibromyalgikoille tehtävissä hoidoissa. Älä tee hoitoja myöskään lapsille tai alkoholin vaikutuksen alaisille henkilöille. Liukukuppausta tehdessä täytyy varoa luomia.

 

Kurssin sisältö:

Kurssi on jaettu 8 moduuliin, jotka voit käydä läpi omassa tahdissasi.

1. Moduuli: Esittely

2. Moduuli: Miksi ja milloin kuivakupit?

3. Moduuli: Käytön opettelu ja öljyt

4. Moduuli: Ylävartalon kuppaus

5. Moduuli: Alavartalon kuppaus

6. Moduuli: Puhdistus

7. Moduuli: Hoidon jälkeen

8. Moduuli: Selluliitti

 

Kurssin hyödyt Sinulle:

Voit tehdä kuivakuppausta kotona vaikka puolison tai ystävän kanssa – kuppaus on kivaa ja helppoa! Sinun ei siis tarvitse välttämättä lähteä hierojalle, sillä kuppauksella saat aikaan samat hyödyt kuin hieronnalla. Tästä syystä säästät siis hurjia summia rahaa tekemällä kuppauksen itse. Kuppauskupit kestävät oikein käytettyinä ja säilytettyinä vuosia.

 

TERVETULOA KURSSILLE!

 

*Kurssi on käytössäsi 12kk ostopäivästä lukien. Huomioithan, että digitaalisella tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kurssi on tarkoitettu sinun ja perheesi henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sitä saa kopioda tai jakaa edelleen. Kiitos ymmärryksestä.

Lisätiedot

Paino 0,290 kg
Mitat 18 × 12 × 11 cm
Vahvistettujen asiakkaiden arvioita
Kuivakuppauskurssi + Silikonikupit 5.00 stars 11 reviews.
asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 6 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
A
08.13.2020
Anonymous
FI FI
Tyytyväinen

Tilasin kurssin ja kupit. Todella hyvä ostos. Kurssiin olen tyytyväinen, antoi hyvät ohjeet tehdä kotona itse.

A
06.02.2020
Anonymous
FI FI
Itsehoitoa kipuun ja turvotukseen

Käytännönläheinen kurssi ja kupit vastasivat odotuksiin toivotusti. Kokeilua takana viikko. Olen saanut helpotusta polvileikkauksen jälkeiseen ikävään, erityisesti yöunta rikkovaan reiden ulkosyrjän kipuun ja jalan turvotukseen (kokeilun aloitus 1.5 kk leikkauksesta). Olen käyttänyt ohjeiden mukaan toimien sekä piste-, että liukukuppausta. Kunnollinen esilämmitys ja öljyhieronta saunassa edeltävästi toiminut itsellä hyvin 🙂. Sopivan kuppikoon, öljyn määrän, imutehon ja liu'utusvauhdin opin 3. kerralla. Suosittelen 👍

A
04.29.2020
Anonymous
FI FI
Mahtavaa!

Upea kokemus! Kuppaus on ollut hyvin tehokasta, kiitos kurssista!

A
01.12.2020
Anonymous
FI FI
Mahtava kurssi

Todella hyödyllinen kurssi! Kuppaus on selkeästi auttanut lihasjumeihin. Kokeilin tehdä kuppeilla myös selluliitti hierontaa ja minusta iho näyttää sileämmältä kuin ennen aloitusta! Suosittelen!

PK
10.05.2019
Pia K.
FI FI
Silikonikupit

Loistava tuote. Jumeihin ja selluliittikin sulaa. Suosittelen!