Kauratyyny, keskikokoinen - Kehonhuolto Jumissa Oy

Kauratyyny, keskikokoinen

 

Tätä monikäyttöistä kauratyynyä voit käyttää vaikka hartioilla, alaselässä, jalkojen päällä tai missä keksitkin sitä käyttää.

Ihanan lempeä lämpö rentouttaa lihaksia ja lämmittää mieltä ja kehoa.

Väri: Valitse haluamasi väri alta

15,32 

Kuvaus

Kauratyyny parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihasjännitystä, lievittää reumaattisia särkyjä sekä nivelkipuja. Helpottaa päänsärkyä ja migreeniä. Toimii revähdysvammojen ensiapuna ja kivun lievityksenä.

Kauratyynyn voi joko lämmittää (esim. uunissa tai mikrossa) tai käyttää kylmähoitona ja kylmettää tyyny (esim. pakkasessa).

Oikein käytettynä voit lämmittää tyynyn aina uudelleen ja uudelleen, joten hinta-laatu-hyötysuhteeltaan se on erinomainen!

Lämmitys:

Ihanan lempeä lämpö rentouttaa lihaksia ja lämmittää mieltä ja kehoa. Kauratyyny pitää lämmön hyvin lämmittämisen jälkeen. Älä lämmitä tyynyä liikaa, sillä silloin siinä piilee tulipalon riski!
Lämmitä 50 – 60 asteisessa uunissa itselle sopivan lämpöiseksi ( 5 – 10 min). Jos lämmität mikrossa, niin muista että mikrot ovat eritehoisia, tulisi testata tapauskohtaisesti omalle mikrolle sopiva lämpötila, aluksi vaikka 1-2min, mutta ei täydellä teholla. Tulikuuma kaurapussi tuntuu iholla epämukavalta. Jos
kauratyyny on liian kauan lämpiämässä, sen voi upottaa veteen tai laittaa sellaiselle alustalle, joka ei syty palamaan. Huom! Kaura voi jäädä kytemään, joten huolehdittava, ettei tulipalo roihahda myöhemmin.
Ylikuumennutta kaurapussia ei viedä sänkyyn tai lähelle tekstiilejä. Kaurapussi lämmitetään aina valvottuna, EI jätetä sitä yksin mikroon. Mikroon voi laittaa vesilasin lämmityksen ajaksi. Se ehkäisee kauran liiallisen kuivumisen ja pienentää tulipalon vaaraa. Suosittelemme lämmitystavaksi uunia, koska silloin lämpö tulee tasaisemmin eikä ole niin isoa roihahtamisen vaaraa. Muista että käytät tuotetta omalla vastuullasi ja oman valvonnan alla.

 

Meidän myynnissä olevat kauratyynyt:
Pieni – Lapsille tai matkalle mukaan
Normaali – niska-hartiaseudulle
Iso – koko selälle

Väri:  Valitse haluamasi väri

Koko: n.62cm x 20cm

Valmistaja: Kehonhuolto Jumissa Oy

Lisätiedot

Paino 1,800 kg
Mitat 27,5 × 38 × 10,5 cm
Väri

Aallot, Kelo, Kissat, Koirat, Kolmiot, Kukat, Lehtikuvio, Lintu, Lumiukko, Musta, Mustavalkoinen, Mustavalkoinen lehtikuvio, Mustavalkoinen pallokuvio, Mustavalkoinen pistesalmiakki, Mustavalkoinen_lehdet, Mustavalkoinen_pistesalmiakki, Raidallinen, Roosa, Talvi, Tummanharmaa lehtikuvio, Värikäs

Vahvistettujen asiakkaiden arvioita
Kauratyyny, keskikokoinen 4.29 stars 7 reviews.
Customer Reviews
3.7 Based on 3 Reviews
Write a Review
Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
04/14/2020
Anonymous
FI FI
Erittäin hyvä

Tosi tyytyväinen! Kauratyyny tuli ihan super nopeasti, parissa päivässä ja on riittävän iso + välisaumat auttaa ettei kaurat valu.

A
04/12/2020
Anonymous
FI FI
Kaunis ja käytönnöllinen

Ihanan leveä pussi. Plussaa keskellä olevista saumoista, jonka ansiosta kaikki kaura ei valu toiseen päähän tai reunoille. Yllättävän nopeasti vain jäähtyy käytössä verrattuna vehnätyynyihini. Siihen auttaa kun heittää vilttiä jyväpussin päälle kun se on jalkojen tai selän päällä. Ihana kuosi ja hurjasti plussaa kotimaisuudesta!

A
10/19/2018
Anonymous
FI
Mahtava tuote!

Laadukas ja edullinen tuote hartiajumin ehkäisemiseksi.