Jumissa.fi

Jumissa.fi

Kauratyyny, keskikokoinen

15,32 

 

Tätä monikäyttöistä kauratyynyä voit käyttää vaikka hartioilla, alaselässä, jalkojen päällä tai missä keksitkin sitä käyttää.

Ihanan lempeä lämpö rentouttaa lihaksia ja lämmittää mieltä ja kehoa.

Väri: Punavalkoraidallinen tai sinivalkoraidallinen (Ilmoita haluamasi väri tilauksen yhteydessä. Jos väriä ei ole ilmoitettu, lähetämme random-värin!)

Tilaa lahjaksi

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Tilaa lahjaksi
Tuotetunnus (SKU): 3521 Osastot: ,
Customer Reviews
5 Based on 1 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
10/20/2018
Anonymous
FI
Mahtava tuote!

Laadukas ja edullinen tuote hartiajumin ehkäisemiseksi.

Kuvaus

Kauratyyny parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihasjännitystä, lievittää reumaattisia särkyjä sekä nivelkipuja. Helpottaa päänsärkyä ja migreeniä. Toimii revähdysvammojen ensiapuna ja kivun lievityksenä.

Kauratyynyn voi joko lämmittää (esim. uunissa tai mikrossa) tai käyttää kylmähoitona ja kylmettää tyyny (esim. pakkasessa).

Oikein käytettynä voit lämmittää tyynyn aina uudelleen ja uudelleen, joten hinta-laatu-hyötysuhteeltaan se on erinomainen!

Lämmitys:
Kauratyyny pitää lämmön hyvin lämmittämisen jälkeen. Ethän kuitenkaan lämmitä tyynyä liikaa, sillä silloin siinä piilee tulipalon riski! Koska mikrot ovat eritehoisia, sinun tulisi testata tapauskohtaisesti omalle mikrollesi sopiva lämpötila, testaa aluksi vaikka 1-2min, mutta ei täydellä teholla. Tulikuuma kaurapussi ei luonnollisesti tunnu ihollakaan enään kivalta.

Jos kauratyyny on vahingossa liian kauan lämpiämässä, upota se veteen tai laita sellaiselle alustalle, joka ei voi syttyä palamaan. Huom! Kaura voi kyteä aikansa, joten olethan huolellinen, ettei ole myöskään sellaista mahdollisuutta, että tulipalo roihahtaa myöhemmin. Älä vie ylikuumennutta kaurapussia sänkyyn tai lähelle tekstiilejä ja lämmitä kaurapussi aina valvottuna, älä jätä sitä yksin mikroon.

Voit laittaa mikroon lämmityksen ajaksi vesilasin kaurapussukan kaveriksi. Se ehkäisee, että kaura ei pääsisi kuivumaan liikaa.ja pienentää tulipalon vaaraa.

 

Meidän myynnissä olevat kauratyynyt:
Pieni – Lapsille tai matkalle mukaan
Normaali – niska-hartiaseudulle
Iso – koko selälle

Väri: Punavalkoraidallinen tai sinivalkoraidallinen (Ilmoita haluamasi väri tilauksen yhteydessä. Jos väriä ei ole ilmoitettu, lähetämme random-värin!)

Koko: n.62cm x 20cm

Valmistaja: Kehonhuolto Jumissa Oy

Lisätiedot

Paino 1.450 kg
Share This