Jumissa.fi

Jumissa.fi

Kauratyyny, iso ”selänkaveri”

24,11 

Mikäpä sen rentouttavampaa, kuin nakata nukkumaan mennessä lämmin selänkaveri selänpäälle ja ummistaa silmät – Se rentouttaa sinut hetkessä ja pian pääsetkin höyhensaarille.

Selänkaveri on siitä kiva kaveri, että sen voi lämmittää uudelleen ja uudelleen, joten tämä ei ole mikään kertakäyttöinen tuote.

Selänkaveri on myös valmistettu Suomessa ja siihen on käytetty täytteenä suomalaista, laadukasta kauraa. Tilaa, ihastu ja nauti

Väri mustavalkoinen tummanharmaa tai vihreä (lähetämme satunnaisen värin, jos tilauksessa ei ole toivetta väristä! Värit näkyvillä kuvissa)

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 6513 Osastot: , ,

Customer Reviews

Based on 2 reviews
5 ★
100% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Write a Review
  • Reviews

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

A
12/07/2018
Anonymous
FI

Kauratyyny, iso selänkaveri

Tuote on erittäin hyvä, riittää kooltaan ison alueen hoitoon. Ainoa ongelma on mikrossa lämmitys, joutuu taitella moneen kerrokseen eikä oikein meinaa lämmitä. Muuttelemalla taitosta useampaan kertaan saa kyllä lämpimäksi :)

A
09/15/2018
Anonymous
FI

Paras kauratyyny ikinä

Tosi hyvä kun saa niin isolle alalle. Rentouttaa mukavasti kun saa hartiat ja selän yhtä aikaa lämmitettyä. Näin ensimmäisen kerran tyttärellä kauan sitten. Harmittelin kun en löytänyt mistään samanlaista. Nyt sitten onnistuin. Liian pieni mikro teettää töitä lämmityksessä vaikka kuinka pieneen kasaan yrittää laittaa. Pitänee laittaa jonkun pussin kanssa ettei kulmat ota kiinni. Kokeilin sitten uuniakin.

Kuvaus

Kauratyyny parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihasjännitystä, lievittää reumaattisia särkyjä sekä nivelkipuja. Helpottaa päänsärkyä ja migreeniä. Toimii revähdysvammojen ensiapuna ja kivun lievityksenä.

Kauratyynyn voi joko lämmittää (esim. uunissa tai mikrossa) tai käyttää kylmähoitona ja kylmettää tyyny (esim. pakkasessa).

Oikein käytettynä voit lämmittää tyynyn aina uudelleen ja uudelleen, joten hinta-laatu-hyötysuhteeltaan se on erinomainen!

Lämmitys:
Kauratyyny pitää lämmön hyvin lämmittämisen jälkeen. Ethän kuitenkaan lämmitä tyynyä liikaa, sillä silloin siinä piilee tulipalon riski! Koska mikrot ovat eritehoisia, sinun tulisi testata tapauskohtaisesti omalle mikrollesi sopiva lämpötila, testaa aluksi vaikka 1-2min, mutta ei täydellä teholla. Tulikuuma kaurapussi ei luonnollisesti tunnu ihollakaan enään kivalta.

Jos kauratyyny on vahingossa liian kauan lämpiämässä, upota se veteen tai laita sellaiselle alustalle, joka ei voi syttyä palamaan. Huom! Kaura voi kyteä aikansa, joten olethan huolellinen, ettei ole myöskään sellaista mahdollisuutta, että tulipalo roihahtaa myöhemmin. Älä vie ylikuumennutta kaurapussia sänkyyn tai lähelle tekstiilejä ja lämmitä kaurapussi aina valvottuna, älä jätä sitä yksin mikroon.

Voit laittaa mikroon lämmityksen ajaksi vesilasin kaurapussukan kaveriksi. Se ehkäisee, että kaura ei pääsisi kuivumaan liikaa.ja pienentää tulipalon vaaraa.

 

Meidän myynnissä olevat kauratyynyt:
Pieni – Lapsille tai matkalle mukaan
Normaali – niska-hartiaseudulle
Iso – koko selälle

Väri: Mustavalkoinen, tummanharmaa tai vihreä (lähetämme satunnaisen värin, jos tilauksessa ei ole toivetta väristä!)

Koko: n. 63cm x 40cm

Valmistaja: Kehonhuolto Jumissa Oy

 

 

” Lämmitän selänkaverin aina ennen nukkumaan menoa ja levitän kaverin sänkyyn patjan päälle. Koko on niin iso että se ylettyy pepusta niskaan asti. Uni tulee todella nopeasti lämmön kanssa! Muita uniläkkeitä ei tarvita. Todellinen ihanuus ja kestää vuodesta toiseen jokailtaista käyttöä -edullinen hoitomuoto! ” – Liisa
” Selän kaverin voi pitää myös vauvojen hoitopöydän päällä lämpöpatjana esimerkiksi vauvahieronnan ajan ettei vauvalle tule kylmä”
”Selänkaveri on ihana vatsanpäällä silloin kun naistenvaivat iskee. kaveri lämpimäksi ja vatsan päälle ja sohvan nurkkaan, olo helpottuu nopeasti.” – Satu
Share This