Jumissa.fi

Jumissa.fi

Ale!

Kauratyyny, iso ”selänkaveri®”

24,11  20,89 

 

Mikäpä sen rentouttavampaa, kuin nakata nukkumaan mennessä lämmin Selänkaveri® selänpäälle ja ummistaa silmät – Se rentouttaa sinut hetkessä ja pian pääsetkin höyhensaarille.

Selänkaveri® on siitä kiva kaveri, että sen voi lämmittää uudelleen ja uudelleen, joten tämä ei ole mikään kertakäyttöinen tuote.

Selänkaveri® on myös valmistettu Suomessa ja siihen on käytetty täytteenä suomalaista, laadukasta kauraa. Tilaa, ihastu ja nauti

Väri: ”Lehdet”, mustavalkoinen, punainen, punaraidallinen tai siniraidallinen. (Huom! Ilmoita haluamasi kuosi tilauksen yhteydessä. Jos kuosia/väriä ei ole ilmoitettu lähetämme random-värin!)

Tilaa lahjaksi

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Tilaa lahjaksi
Tuotetunnus (SKU): 6513 Osastot: , ,
Customer Reviews
4.8 Based on 4 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
04/12/2020
Anonymous
FI FI
Ihanan ja liian iso

Viimein löysin tarpeeksi ison kauratyynyn, jonka voi kietoa säären ympäri kokonaan. Valitettavasti tuote on niin iso, että mikrossa en saa sitä lämmitettyä. Aina pakko lämmittää sähköuunissa, jossa joutuu kääntelemään useita kertoja lämmityksen aikana. Ei kovin energiatehokasta. Jäähtyy myös yllättävän nopeasti, jos pussin päälle ei laita vilttiä tai taljaa, kun se on jalkojen ympärillä. Jälkiviisaana olisi ollut parempi tilata kaksi pienempää, jotka on helpompi lämmittää mikrossa nopeasti. Tätä ei yöllä käydä pikaisesti parissa minuutissa lämmäyttämässä kipeiden jalkojen helpotukseksi.

A
11/23/2019
Anonymous
FI FI
Ihanan iso kauratyyny

Ihanan iso kauratyyny, jolla saa lämmitettyä esim niska- yläselkä- alueen. Ainut miinus tyynyn hieman vaikea lämmittäminen, vaikka on isompi mikrokin. Mutta tämä pienempi paha tuotteen toimivuuden suhteen.

A
12/07/2018
Anonymous
FI
Kauratyyny, iso selänkaveri

Tuote on erittäin hyvä, riittää kooltaan ison alueen hoitoon. Ainoa ongelma on mikrossa lämmitys, joutuu taitella moneen kerrokseen eikä oikein meinaa lämmitä. Muuttelemalla taitosta useampaan kertaan saa kyllä lämpimäksi :)

A
09/15/2018
Anonymous
FI
Paras kauratyyny ikinä

Tosi hyvä kun saa niin isolle alalle. Rentouttaa mukavasti kun saa hartiat ja selän yhtä aikaa lämmitettyä. Näin ensimmäisen kerran tyttärellä kauan sitten. Harmittelin kun en löytänyt mistään samanlaista. Nyt sitten onnistuin. Liian pieni mikro teettää töitä lämmityksessä vaikka kuinka pieneen kasaan yrittää laittaa. Pitänee laittaa jonkun pussin kanssa ettei kulmat ota kiinni. Kokeilin sitten uuniakin.

Kuvaus

Kauratyyny parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihasjännitystä, lievittää reumaattisia särkyjä sekä nivelkipuja. Helpottaa päänsärkyä ja migreeniä. Toimii revähdysvammojen ensiapuna ja kivun lievityksenä.

Kauratyynyn voi joko lämmittää (esim. uunissa tai mikrossa) tai käyttää kylmähoitona ja kylmettää tyyny (esim. pakkasessa).

Oikein käytettynä voit lämmittää tyynyn aina uudelleen ja uudelleen, joten hinta-laatu-hyötysuhteeltaan se on erinomainen!

Selänkaveri® painaa noin 2,4kg – 2,8kg, joten sitä voi käyttää myös painopeittona yli 3-vuotialle lapsille. Selänkaveria ei pysty pesemään koneessa, joten onkin suositeltavaa asettaa selänkaveri® joko varsinaisen peiton päälle tai laittaa sen päälle suojus.

Lämmitys:
Kauratyyny pitää lämmön hyvin lämmittämisen jälkeen. Ethän kuitenkaan lämmitä tyynyä liikaa, sillä silloin siinä piilee tulipalon riski! Koska mikrot ovat eritehoisia, sinun tulisi testata tapauskohtaisesti omalle mikrollesi sopiva lämpötila, testaa aluksi vaikka 1-2min, mutta ei täydellä teholla. Tulikuuma kaurapussi ei luonnollisesti tunnu ihollakaan enään kivalta.

Jos kauratyyny on vahingossa liian kauan lämpiämässä, upota se veteen tai laita sellaiselle alustalle, joka ei voi syttyä palamaan. Huom! Kaura voi kyteä aikansa, joten olethan huolellinen, ettei ole myöskään sellaista mahdollisuutta, että tulipalo roihahtaa myöhemmin. Älä vie ylikuumennutta kaurapussia sänkyyn tai lähelle tekstiilejä ja lämmitä kaurapussi aina valvottuna, älä jätä sitä yksin mikroon.

Voit laittaa mikroon lämmityksen ajaksi vesilasin kaurapussukan kaveriksi. Se ehkäisee, että kaura ei pääsisi kuivumaan liikaa.ja pienentää tulipalon vaaraa.

Selänkaveri® ei mahdu ihan pienimpiin mikroihin, mutta ”normaaleihin” ja isoihin mahtuu kun taittelee kerroksittain. Alla video, jolla Liisa lämmittää selänkaveria.

 

Meidän myynnissä olevat kauratyynyt:
Pieni – Lapsille tai matkalle mukaan
Normaali – niska-hartiaseudulle
Iso – koko selälle

Väri: ”Lehdet”, mustavalkoinen, punainen, punaraidallinen tai siniraidallinen. (Huom! Ilmoita haluamasi kuosi tilauksen yhteydessä. Jos kuosia/väriä ei ole ilmoitettu lähetämme random-värin!)

Koko: n. 63cm x 40cm

Valmistaja: Kehonhuolto Jumissa Oy

 

 

” Lämmitän selänkaverin aina ennen nukkumaan menoa ja levitän kaverin sänkyyn patjan päälle. Koko on niin iso että se ylettyy pepusta niskaan asti. Uni tulee todella nopeasti lämmön kanssa! Muita uniläkkeitä ei tarvita. Todellinen ihanuus ja kestää vuodesta toiseen jokailtaista käyttöä -edullinen hoitomuoto! ” – Liisa
” Selän kaverin voi pitää myös vauvojen hoitopöydän päällä lämpöpatjana esimerkiksi vauvahieronnan ajan ettei vauvalle tule kylmä”
”Selänkaveri on ihana vatsanpäällä silloin kun naistenvaivat iskee. kaveri lämpimäksi ja vatsan päälle ja sohvan nurkkaan, olo helpottuu nopeasti.” – Satu
Share This