Kauneuskuppikurssi

Kauneuskuppikurssi on kuivakuppauskurssi, jossa opetellaan kuivakuppausta kauneuden näkökulmasta. Kurssilla käydään läpi vartalon kuivakuppauksen ohella myös kasvojen alueen käsittely kuivakupeilla.

39,90 

Kuvaus

Kauneuskuppikurssi on kuivakuppauskurssi, jossa opetellaan kuivakuppausta kauneuden näkökulmasta. Kurssilla käydään läpi vartalon kuivakuppauksen ohella myös kasvojen alueen käsittely kuivakupeilla.

Kurssin voi käydä kokonaisuudessaan omaan tahtiin verkon välityksellä videomateriaalien avulla. Kun olet tilannut tuotteen ja tilauksesi on valmistunut, saat sähköpostiisi tunnukset, joilla voit kirjautua sivuillamme omalle tilille. Löydät kurssin omalta tililtäsi.

Kurssi on katsottavissa 12kk ostopäivästä lukien. Materiaalin jakaminen ja väärin käyttäminen on kiellettyä.

 

 

TÄTÄ ON PYYDETTY!

Verkkokursseista emme pysty antamaan suoraan todistusta, koska emme voi olla varmoja, oletko juuri sinä itse katsonut kurssin, käynyt sen kokonaan läpi ja sisäistänyt asiat turvalliseen kuppauksen antamiseen mm. Asiakaskäytössä.

Kuivakuppauksen näyttökoe etänä

Jos olet ostanut verkkokurssin kuivakuppaus ja tahdot todistuksen kurssista itsellesi, sinun pitää tehdä että näyttö kurssin tekijälle, jotta varmistamme että olet itse katsonut koko kurssin ja sisäistänyt kurssin sisällön.

Näyttö on tunnin pituinen (60min) etäyhteys jossa käydään läpi asioita millä varmistetaan että olet katsonut kurssin ja sisäistänyt kurssin asiat. Näyttötunti koostuu muutamista kysymyksistä koskien varoasioita, huomioon otettavia asioita ja kuppien käyttöä. Sen jälkeen siirrymme itse tekniseen näyttöön, jolloin teet kuivakuppausta itsellesi taikka jollekin toiselle henkilölle. Hyväksytyn näytön pohjalta lähetämme sinulle paperisen todistuksen käyttöösi. Jos olet käynyt kauneuskuppi kurssin näytön vastaanottaa kosmetologi joka havainnoi sekä kuppien käyttöä kasvojen alueella että rentoutus hieronnassa vartalon alueella, hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Jos olet käynyt vartalonkuivakuppaus kurssin, näytön vastaanottaa koulutettu hieroja, jolla kokemusta kuppauksesta vuosien ajalta. Vartalon näytössä käydään asioita läpi fyysisesti ja terveyden ylläpitämiseksi.

Jos haluat todistukset molempien kurssien läpi käynnistä, näyttö tehdään hybridinä niin että näyttö on kaksiosainen 30min + 30min.

Näyttökoe maksaa 57€/ yksi osio taikka 80€ molemmat kurssit. Hinta sisältää etukäteis-sähköpostit, tunnin etäyhteyden ja todistuksien postituksen.

Näyttötunnissa on myös mahdollista kysellä mietityttäviä asioita mm. miten tuotetta myydään ja markkinoidaan asiakkaille.

NYT

Tarjouksessa todistus ja näyttö tunti mahdollisuus kevään aikana suoritettuna hintaan 49 € / 75€.

osta tuote ja sen jälkeen laita sähköpostia asiakaspalvelu@jumissa.fi ja sovimme yhdessä näyttö tunnin ajankohdan sinulle sopivaksi ajankohdaksi. Näyttö tulee antaa 4 kuukautta tämän tuotteen ostamisen jälkeen.

Vahvistettujen asiakkaiden arvioita
Kauneuskuppikurssi 5.00 stars 1 reviews.