Jumissa.fi

Jumissa.fi

Ale!

Joel Hakala Eroon jumeista – kehonhuollon käsikirja

24,11  22,50 

Joel Hakalan iskevä, joka kodin opus, ”Eroon jumeista” on mielenkiintoista ja ymmärrettävää luettavaa taukoliikuntaan sekä omakohtaiseen lihashuoltoon.

Joelin opeilla pääset eroon jumeista itsenäisesti harjoitellen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 64948 Osastot: ,

Kuvaus

”Eroon jumeista” -kirja on tehokas ja käytännöllinen opas taukoliikuntaan sekä omakohtaiseen lihashuoltoon sekä se antaa käytännönläheisen tarvittavan tiedon vaivojen ymmärtämiseen ja tarvittavat ohjeet ongelmien ratkaisemiseen.

Urheiluhieroja Joel Hakala on lyhyessä ajassa kohonnut yksinkertaisilla ja lyhyillä kehonhuoltovideoillaan sosiaalisen median ilmiöksi. Joelin tyyli niputtaa tarvittava tieto ymmärrettävään ja iskevään muotoon on osoittautunut menestykseksi.

”Jopa 80 prosenttia ihmisistä on rikki, oli ihminen passiivinen tai aktiiviliikkuja. Tämä johtuu liikkuvuus- ja tukielimistön puutteista. Olen hierojan työssäni törmännyt ihmisten vaikeuksiin ymmärtää oman kehonsa toimintaa. Monesti jo yksinkertaisen venytyksen opettaminen saa asiakkaiden silmät rävähtämään auki, puhumattakaan siitä, kun osoitat paikan josta asiakkaan oireet muualla kropassa johtuvat.”

 

Kirjailija Joel Hakala
ISBN 978-952-7196-46-5
Sivumäärä 170

 

Lisätiedot

Paino 0.398 kg
Share This