Vauvahierontakurssi + 2 henkilökohtaista ohjausta videopuheluilla | Vauvahieronta - Kehonhuolto Jumissa Oy

Vauvahierontakurssi + 2 henkilökohtaista ohjausta videopuheluilla

 

Vauvasi tarvitsee kosketustasi. Vauvahieronta on mitä parhain tapa koskettaa vauvaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lievittää mahdollisia vatsavaivoja ja lihasjumeja.

Tule mukaan kurssille ja opi juuri oikeat hierontapaikat ja -tavat alan ammattilaisten opastuksella. Kurssista voit lukea lisää täältä: https://jumissa.fi/vauvahierontakurssi/ Nähdään kurssilla!

40,24 

Kuvaus

Kehonhuolto Jumissa Oy:n koulutetut hierojat Liisa ja Noora vetävät nyt suositun vauvahierontakurssin verkkokurssina. Tälle kurssille voit siis osallistua mistä päin maailmaa tahansa, oman aikataulusi mukaisesti, sillä se käydään virtuaalisesti videoiden välityksellä. Kurssi sisältää sekä vyöhyketerapiaa, että hierontaa käärittynä nättiin pakettiin. Kurssi on tarkoitettu vauvahieronnan opetteluun kotioloissa, eikä se anna pätevyyttä tehdä vauvahierontaa, eikä kurssista myöskään saa sertifikaattia.

Parasta mitä voit antaa vauvallesi on hoiva, hellyys ja kosketus. Myös vauvan lihakset voivat olla jumissa, onhan hän ollut kippurassa monta kuukautta. Vauvan hierominen rentouttaa vauvaa ja luo läheisyyttä sinun ja vauvasi välille.

Kurssilla opit oikeat tavat hieroa vauvasi eri ruumiinosat vauvaasi kuunnellen. Kurssilla käydään läpi hierontaöljyt ja eteeriset öljyt. Lisäksi asiaa myös vauvan kantamisesta kantovälineillä, asiaa imetyksestä ja ruokavaliosta, loruja ja vauvaa aktivoivia liikkeitä ja muita vinkkejä.

Kurssilaiset saavat myös tukea kotiharjoitteluun kurssin eri osioista, sillä Liisa vastaa vauvahierontaan liittyviin kysymyksiin, sekä kurssilla vierailevilta, muiden aihealueiden asiantuntijoilta voit myös kysyä apua heidän aihealuettaan koskevissa asioissa. Jos et siis saa kurssilta juuri sitä tietoa, jota olisit tarvinnut tai jokin asia jää askarruttamaan, voit aina kysyä.

Tilaa kurssi itsellesi tai lahjaksi, kurssin opeista todellakin on hyötyä vauva-arjessa ja vauvan hemmottelussa. Ota myös huomioon, että voit hieroa lastasi koko hänen lapsuusiän ja miksei vielä aikuisenakin näiden oppien mukaisesti. Ihania hierontahetkiä!

 

MITÄ SAAT?

  • Kurssille pääsy 12kk ostopäivästä lukien.
  • Kurssilla on videomateriaalia, jossa on selkeästi näytetty ja kerrottu miten vauvahierontaa tehdään.
  • Hierontaohjeiden lisäksi saat myös paljon muita vauvan hoitoon liittyviä vinkkejä.

 

NYT PAKETTIIN KUULUU MYÖS KAKSI HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTUOKIOTA VIDEOPUHELUN VÄLITYKSELLÄ (esim.Skype)!
Sovi aika sähköpostitse; asiakaspalvelu@jumissa.fi

 

*Huomioithan, että digitaalisella tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kurssi on tarkoitettu sinun ja perheesi henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sitä saa jakaa edelleen. Kiitos ymmärryksestä.

Vahvistettujen asiakkaiden arvioita