Jumissa.fi

Jumissa.fi

Gua-Sha Krapa

9,11 

Tämä krapa on oiva apuväline esim. niskan- sekä kyynärvarsien lihaskireyden hoitoon, ja voipa sillä rapata talvella tarvittaessa myös auton ikkunat.

Tämän lisäksi se soveltuu myös kaikkien lihaskalvojen availuun, sillä se on pieni ja helppo kehonhuoltoväline sormien jatkeeksi, millä saat painettua kehosi jännityksiä auki helposti.. Todellinen monitoimityökalu siis!

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1252 Osastot: ,

Kuvaus

Hyppää mukaan ikivanhaan kiinalaiseen hoitotapaan, Guashaan, josta on kehittynyt yksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen parannuskeinoista (Kiinalainen lääketiedehän on tunnettua ja toimivaa).

Tässä hoitomuodossa painellaan akupisteitä ja hierotaan ihoa ja lihaksia vetämällä lastaa pitkin ihoa. Guā tarkoittaakin raappaamista ja kaapimista.

Tämä krapa on oiva apuväline esim. niskan- sekä kyynärvarsien lihaskireyden hoitoon, ja voipa sillä rapata talvella tarvittaessa myös auton ikkunat. Tämän lisäksi se soveltuu myös kaikkien lihaskalvojen availuun. Todellinen monitoimityökalu siis!

Pituus: 10cm
Paksuus: 5mm

Valmistaja: Foamroller.fi

 

 

” Pieni ja kätevä itsehoitoväline mikä kulkee niin laukussa kuin farkun takataskussa kätevästi! Niskaan, tenniskyynärpäähän ja jalan sivukalvoihin oiva väline millä saat helpotuksen nopeasti vaikka vaatteet päällä. Pieni mutta pippurinen väline! ” – Liisa

Lisätiedot

Mitat 10 × 5 × 0.002 cm
Share This