Etätyöntekijän Vetreyttävä Venyttelyhetki x 10 – tauottamaan työpäivääsi!

Oletko etätöissä? Väsähdätkö päivän aikana? Mietityttääkö kehosi hyvinvointi ja työssä jaksaminen?
Tervetuloa mukaan kohottamaan ryhtisi, vetreytymään yhdessä kevyesti, laittamaan lymfakiertoon liikettä ja venyttämään fascioita! Teemme kaikille sopivia liikkeitä istuen, seisoen ja makuultaan. Ja taas jaksaa tehdä töitä.

Kurssi soveltuu erittäin hyvin tietokoneella työtä tekeville / muille staattista istumatyötä tekeville henkilöille jotka tarvitsevat vetreytystä päivään 🙂

Kurssin ohjaajan sanomaa: ” Itsellä jo tunninkin istuminen näytön ääressä tuntuu silmien kuivumisena, pakarakireytenä, hartioiden jäykkyytenä. Se että pystyy olemaan tuottelias tietokoneen ääressä vaatii tauotusta ja liikettä välissä jotta tehokkuus ei kärsi.”

Tunteja on 10, yhden tunnin kesto on noin 40min. Tunneilla käytetään apuvälineinä kuminauhaa, pilatespalloa ja piikkipalloa.

Kurssilla venyttelyhetket ohjaa Liisa Ovaska.

 

Jos haluat maksaa tämän: Edenred -liikuntaedulla, niin laita viestiä: asiakaspalvelu@jumissa.fi taikka soita asiakaspalveluumme niin tehdään veloitus yhdessä.

E-passi, Smartum ja Eazybreak liikunta käyvät maksutapana myös suoraan verkkokaupan kassalla, jos ostoskorissa on pelkästään tämä tuote! Jos haluat tehdä maksun Edenredillä, suorita maksu sovelluksella ja laita maksusta kuitti asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@jumissa.fi

39,00 

Kuvaus

Oletko etätöissä? Mietityttääkö oman kehosi hyvinvointi ja työssäjaksaminen?
Tervetuloa mukaan vetreytymään yhdessä, laittamaan lymfakiertoon liikettä ja venyttämään fascioita!

Virkistävällä venyttelyllä käydään läpi eri kehonosia mitkä etätöissä ovat kovilla:
Niska-hartia, olkapäät, kädet, kaula, kasvot, silmät, selkäranka, lantio, pakarat, takareidet.

Tunnit sisältävät:
Tunnin pohjustus, tehdään venytyksiä eri kehonosiin istuen / nelinkontin / maaten & seisomaasennossa. Tunneilla myös hierotaan eri kehonosia ja rentoutetaan kehoa että mieltä. Olosi on hetken jälkeen virkistäytynyt, vetreämpi ja olet taas energisempi loppupäivän ajan, saat taas lisää tehokkaita työtunteja nuukahtamisen sijasta.

Ota hetki aikaa itsellesi, paranna työtehoasi, tule virittäytymään ryhtiin ja työnnetään yhdessä pää takaisin paikoilleen, rinta rottingille ja pää kohti kattoa jolloin myös selkäranka saa lisää pituutta! Älä lysähdä työtuoliin vaan otetaan ryhtiliike yhdessä.

Venytteissä käytetään muutamia apuvälineitä jotka voit ostaa meiltä materiaalipakettina taikka jos kotoa löytyy kuminauhan sijasta pitkä vyö / huivi se käy myöskin. Piikkipallon voit korvata jollain muulla pienellä pallolla ja pehmeän pilatespallon vaikka paksulla pyyherullalla.

Yksi tunti kestää noin 40min. Tunteja kurssilla on 10.

Paikka: Oma verkkokurssialustamme sivuillamme (saat kirjautumistunnukset sähköpostiisi onnistuneen tilauksen jälkeen. Jos tunnuksia ei näy, katso myös roskapostikansio). Voit käydä kurssia omassa tahdissasi milloin vain.
Kurssi on käytettävissä oston jälkeen 6kk.

Voit maksaa tunnit myös e-passin, EazyBreakin tai smartumin liikuntaedulla.

Kurssilla venyttelyhetket Liisa Ovaska.

#venyttely #työhyvinvointi #hyväolo #palautuminen #rentoutuminen #jaksaminen #pilates #syvävenyttely #dynaaminensyvävenyttely
#liikeonlääke #etätyö #tietokone #päänsärky #migreeni #stressi

Vahvistettujen asiakkaiden arvioita