Jumissa.fi

Jumissa.fi

Bamboo Charcoal Konjac-pesusieni, rasvoittuvalle iholle

7,98 

Jokaisen ihon perushoitosettiin kuuluvalla Konjac puhdistussienellä syväpuhdistat kasvosi ihohuokoset hellävaroen, mutta samalla tehokkaasti ja ekologisesti ilman kemikaaleja.

Tämän tuotteen korkeasta laadusta kertoo myös se, että se on valittu vuoden 2017 parhaaksi hoitotuotteeksi! Testaa itse!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6774 Osasto:

Kuvaus

Puhdistaa ihohuokosista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee – Kosteuttaa ihoa luonnollisesti – Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan – Tasapainottaa ihon pH:n

Cleansing Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti.

”Hyvän Olon Maailman Ihonhoidon Ihmesienet on valittu vuoden 2017 parhaaksi hoitotuotteeksi!

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut jo vuodesta 1987 parhaat terveystuotealan tuotteet.
Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein:
• Takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä
• Laaja positiivinen kuluttajapalaute
• Tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle
• Tuote on laadukas ja luotettava”

SYVÄPUHDISTAVA JA TALINERITYSTÄ TASAPAINOTTAVA
100 % luonnollinen Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja. Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jonka ansiosta finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee.
Syväpuhdistaa lian ja talin syvältä ihohuokosista hilliten ihon liiallista talineritystä, jolloin mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostuminen vähenee.

  • Tappaa aknea aiheuttavia bakteereja, palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon.
  • Kuorii hellävaraisesti palauttaen ihon heleyden, hoitovoiteet pääsevät imeytymään paremmin ja hoitamaan ihoa.

 

Konjac on täysin luontainen mineraaleja sisältävä kasvi, josta 97 % on vettä ja 3 % Glucomannan -ravintokuitua   Glucomannan -kuitu sisältää vettä, proteiineja, hiilihydraatteja, sekä runsaasti ihoa ravitsevia mineraaleja kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, fosforia, kuparia ja sinkkiä.

Sieniä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten ne sopivat myös vegaaneille (Poikkeus: kollageenisienessä on aikuista ihoa hoitavaa syvänmerenkaloista peräsin olevaa kollageenia)..

Käyttö:
Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä. Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin:
• Huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa.
• Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti.
• Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen.
• Steriloi sieni silloin tällöin keittämällä sitä muutama minuutti kiehuvassa vedessä

Koostumus: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal, Cellulose

 

”Konjac-sieni on hyvä keksintö ihmiselle joka vähän laiskasti hoitaa kasvojaan. Kätevä mukaan myös mökille ja muualle reissuun. Ei tarvitse muuta kuin sienen ja vettä.” -Nainen 67v
Share This