Jumissa.fi

Jumissa.fi

Ale!

Back Joy -hyvinvointi-istuin

39,52  33,59 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5268 Osastot: , ,

Kuvaus

”Istu paremmin – voi paremmin!” BackJoy hyvinvointi-istuin auttaa kehoasi säilyttämään oikean ja ryhdikkään istuma-asennon. BackJoy edistää aktiivista ja dynaamista istumista tarjoamalla paremman istuma-asennon mukavalla tavalla. Patentoitu istuin ohjaa automaattisesti istumaan ryhdikkäämmin vähentäen näin selän alaosiin kohdistuvaa painetta ja aktivoiden samalla keskivartalon syviä lihaksia. BackJoy on valmistettu säänkestävästä, kevyestä ja luontoystävällisestä materiaalista ja se soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Voit käyttää BackJoy hyvinvointi-istuinta sekä kovilla että pehmeillä alustoilla toimistossa, kotona, autossa tai vaikkapa lentokoneessa.

koko: 37x33x10,5cm, Maksimikäyttäjäpaino 135kg.

Värit: Vihreä ja musta (lähetämme jommankumman, mutta voit tilauksen lisätieto-kentässä toivoa mieluista väriä, jota laitamme mikäli on hyllyssä)

Valmistaja: Gymstick

 

” Tämä istuin on todella kätevä! Itse pidän sitä autossa korjaamassa istuma-asentoani ettei jalat puudu. Istuin kulkee matkassa myös ulkona repussa, se roikkuu klipsillä kiinni kätevästi repun ulkopuolella. Käytän sitä istuinalustana maassa, hunoilla tuoleilla istuttaessa. Pieni ja helppo apuväline sellaisille joilla ongelmia hyvän istuma-asennon kanssa.” – Liisa

 

Lisätiedot

Paino 0.31 kg
Mitat 37 × 33 × 10.5 cm
Share This