Jumissa.fi

Jumissa.fi

Aloe Konjac Puhdistussieni, kuivalle, herkälle, atooppiselle ja allergiaan taipuvalle iholle

7,98 

Jokaisen ihon perushoitosettiin kuuluvalla Konjac puhdistussienellä syväpuhdistat kasvosi ihohuokoset hellävaroen, mutta samalla tehokkaasti ja ekologisesti ilman kemikaaleja.

Tämän tuotteen korkeasta laadusta kertoo myös se, että se on valittu vuoden 2017 parhaaksi hoitotuotteeksi! Testaa itse!

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Puhdistaa ihohuokosista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee – Kosteuttaa ihoa luonnollisesti – Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan – Tasapainottaa ihon pH:n

Cleansing Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti.

”Hyvän Olon Maailman Ihonhoidon Ihmesienet on valittu vuoden 2017 parhaaksi hoitotuotteeksi!

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut jo vuodesta 1987 parhaat terveystuotealan tuotteet.
Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein:
• Takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä
• Laaja positiivinen kuluttajapalaute
• Tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle
• Tuote on laadukas ja luotettava”

 

RAUHOITTAVA JA KOSTEUTTAVA
Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta.  Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä.

Hyvän Olon Maailman Aloe Konjac Sponge pesee uskomattomanhellävaraisesti helposti punoittavan, couperoottisen ja allergisen/ihottumaisen ihon. Käytä aina mietoja puhdistusaineita ja haaleaa vettä. Pyörittele sientä kevyesti iholla ja huuhdo lopuksi haalealla vedellä. Taputtele iho kuivaksi, älä hankaa pyyhkeellä.

 

Konjac on täysin luontainen mineraaleja sisältävä kasvi, josta 97 % on vettä ja 3 % Glucomannan -ravintokuitua   Glucomannan -kuitu sisältää vettä, proteiineja, hiilihydraatteja, sekä runsaasti ihoa ravitsevia mineraaleja kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, fosforia, kuparia ja sinkkiä.

Sieniä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten ne sopivat myös vegaaneille (Poikkeus: kollageenisienessä on aikuista ihoa hoitavaa syvänmerenkaloista peräsin olevaa kollageenia)..

 

Käyttö:
Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä. Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin:
• Huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa.
• Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti.
• Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen.
• Steriloi sieni silloin tällöin keittämällä sitä muutama minuutti kiehuvassa vedessä

Koostumus: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Aloe Barbadensis Extract

 

 

”Konjac-sieni on hyvä keksintö ihmiselle joka vähän laiskasti hoitaa kasvojaan. Kätevä mukaan myös mökille ja muualle reissuun. Ei tarvitse muuta kuin sienen ja vettä.” -Nainen 67v
”Olen käyttänyt Aloe Vera-sieniä kasvoilla jo kuukausia. Ihastuin siihen huomatessani sen rauhoittavan hilseileviä kohtia. Lisäksi vartalosienen käyttöönoton jälkeen ihoni ei ole kutissut talvipakkasillakaan kuten ennen.” -Nainen 40v

Lisätiedot

Paino 0.149 kg
Share This