Kehonhuolto jumissa

Palautuminen

Monet urheilijat käyttävät menetelmää palautumisen tukena ja rentoutumisen saavuttamisessa suurten ponnistelujen edellä.
Kaikki, joilla on kokemusta kovasta treenistä tietävät, että keho käy ylikierroksilla urheilusuorituksen jälkeen. Ylivire tuntuu kehossa fyysisenä rasituksena, lihasjännityksenä, levottomuutena ja mahdollisesti myös ajatuskarusellina, jota on vaikea katkaista. Ylivire on samalla merkki kehollisesta stressitilasta ja pitkittyessään liiallinen stressi ja harjoittelu vievät kehon ylikuntoon.

Monen menestyvän tekijän / urheilijan takana on – rentous, rento ote ja stressittömyys.
Ota stressi haltuun nyt ja kokeile hoitoa – suomessa kehitetty ja mahtavaksi havaittu.
Ammattiurheilijoiden, joilla on kisa- tai pelikaudella lyhyen ajan sisällä useita kilpailuja, on tärkeää palautua suorituksesta mahdollisimman nopeasti ja erityisesti nukkua syvää ja palauttavaa unta. Neurosonicin moderni teknologia nopeuttaa palautumista ja elimistö on valmiimpi uuden kilpailun koittaessa.

Neurosonic-menetelmää käytetään täydentävänä hoitomuotona yksityissektorilla fysioterapiassa, mielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa, kehitysvammakuntoutuksessa, työterveydessä ja ikäihmisten hoidossa.

Ammattilaiset käyttävät menetelmää erilaisten kipujen lievitykseen, neurologiseen kuntoutukseen, toimintakyvyn edistämiseen, unihäiriöihin, rentoutumiseen, ahdistuneisuuden ja jännityksen lievitykseen, lihasjännitysten lievitykseen, päänsärkyjen ja migreenin lievitykseen, puutumiseen, turvotuksiin ja moniin muihin oireisiin. Lisäksi menetelmää käytetään psykoterapiassa kuntoutumista tukevana rentoutusmuotona.
Neurosonicia käytetään myös kunnallisessa terveydenhuollossa usealla eri sote-alueella ikääntyneiden, kehitysvammaisten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien, syömishäiriöisten nuorten sekä aivoverenkiertohäiriöpotilaiden kuntoutuksessa.