Kuivakuppauskurssi | Kehonhuolto Jumissa Oy

Kyllästynyt tukkoiseen oloon, kramppeihin, lihaskipuihin ja eri kireyksiin?

KUIVAKUPPAUKSEN AVULLA PÄÄSET HELPOSTI JA NOPEASTI EROON KIVUISTA JA JUMEISTA!

Mikä ihmeen kuivakuppaus?

Kuivakuppaus on vanha, Kiinasta lähtöisin oleva hoitomuoto, jolla saadaan kehosta nesteet – ja kuona-aineet liikkelle tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti. Samalla kuppaus rentouttaa ja avaa lihaskireyksiä.

 • EI ihon lävistystä
 • EI verenvuodatusta
 • Ei kivuliasta
 • EI epämiellyttävää

”Poistaa jännitykset ja kyllä lähtee mömmöt liikkeelle kropassa”

Kuivakuppaus on hyvä lisäboosti hieronnalle. Jos Sinusta tuntuu, että pelkkä hieronta ei ole Sinulle tarpeeksi, vaan tarvitset jotain enemmän, jatka lukemista!

Lihakset jumissa, mikään ei auta?

Hierojallakaan ei ehdi käymään tarpeeksi?

Nyt voit laittaa lihasjumit ojennukseen tehokkaasti kotoa käsin puolisollesi, ystävällesi, osittain myös itsellesi, sillä ammattihierojien toteuttama kuivakuppaus-verkkokurssi antaa Sinulle valmiudet toteuttaa kuivakuppausta NYT MYÖS kotioloissa. Sinun EI siis tarvitse olla alan ammattilainen tai ammattilaiseksi pyrkivä osallistuaksesi kurssille, tämä kurssi on tarkoitettu Sinulle, kenellä ei ole mitään aiempaa kokemusta kuivakuppauksesta.

”Tehokkain tuntemani nesteiden kierrättäjä, sopii minulle parhaiten hoitomuodoista”

15 minuutin kuivakuppaus vastaa manuaalista hierontaa!

Mitä hyötyä kuppauksesta on?

 

Kuivakuppausta voi tehdä kahdella tavalla – joko pistekuppauksena hoitaen paikallisesti kipupisteitä tai liukukuppauksena hoitaen lihaksia laajemmin.

Kuppauksesta voit saada apua mm.seuraaviin oireisiin:

 • EI kasvojen tai kaulan hoitoon

Kurssilla kuppauksen saloihin Sinut opastavat koulutetut hierojat, joilla on vankkaa kokemusta kuivakuppauksesta!

Hei!
Olemme kuivakuppauskurssin vetäjät Liisa ja Sari, ja olemme tehneet hierontaa sekä kuivakuppausta jo vuosien ajan. Käytämme kuivakuppausta viikoittain asiakastyössämme ja olemme saaneet kuppauksesta erittäin hyvää asiakaspalautetta. Useat asiakkaat ovatkin innostuneet kuppauksesta niin paljon, että eivät muuta hoitomuotoa enään haluaisikaan!

Olemme hoitaneet kuppauksella lukuisia asiakkaiden kipukohtia ja ongelmia ja meillä on paljon myös kokemuksen kautta tullutta ns. “piilotietoa”, jota ei oppikirjoista löydä.

Olemme nähneet asiakastyötä tehdessämme, että kuivakuppauksella saadaan nopeammin ja parempia tuloksia, kuin perinteisellä hieronnalla.

Haluamme nyt opettaa Sinulle parhaat ja turvallisimmat tavat tehdä kuivakuppausta, joten tule kurssille heti mukaan! Kuppaustaitoja voit hyödyntää läpi elämäsi, joten tästä kurssista on todellakin elämänmittainen hyöty!

Jumi81
LIISA
Jumi115
SARI

Kuivakuppauskurssi on täynnä mielenkiintoista asiaa, asiat näytetään step-by-step tyyppisesti. Jos et ymmärrä jotain – voit aina kysyä!

Kurssilla:

 • Opit kuivakuppaustekniikat ja kuppauspaikat.
 • Opit turvallisen ja hygieenisen tavan tehdä kuivakuppausta kotona.
 • Ammattilaisen tuki 3kk ajan kurssin ostopäivästä- kysy jos jokin asia askarruttaa.

Kurssin sisältö:

Kurssi on jaettu 8 moduuliin, jotka voit käydä läpi omassa tahdissasi.

 

1. Moduuli: Esittely

2. Moduuli: Miksi ja milloin kuivakupit?

3. Moduuli: Käytön opettelu ja öljyt

4. Moduuli: Ylävartalon kuppaus

5. Moduuli: Alavartalon kuppaus

6. Moduuli: Puhdistus

7. Moduuli: Hoidon jälkeen

8. Moduuli: Selluliitti

Kuppikasa

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko kuppaukselle olemassa joitain esteitä?

Jos sinulla tai asiakkaallasi on seuraavia sairauksia, oireita tai lääkityksiä ne voivat olla esteenä kuppaukselle ja tarvittaessa sinun tulee varmistaa kuppauksen turvallisuus lääkäriltäsi: Verenohennuslääkkeet ( disperiini , asperiini , Marevan), syöpä, suonikohjuja, aktiivisia ihosairauksia, haavaisuuksia, ruhjeita, tuoreita vammoja, venähdyksiä, turvotuksia, kuumetta, raskaus, korkea verenpaine, lääkitystä vaativa sydänsairaus, kumiallergia (jos on kumikupit), tulehduksia tai tulehdussairauksia, kortisoni-lääkitys, veritauti (anemia, verenvuototauti), insuliinidiabetes tai jokin vakava sairaus.

Noudata varovaisuutta fibromyalgikoille tehtävissä hoidoissa. Älä tee hoitoja myöskään lapsille tai alkoholin vaikutuksen alaisille henkilöille. Liukukuppausta tehdessä täytyy varoa luomia.

Onko kuppaaminen turvallista?

Kun huomioit edellä esiintyvät asiat, kuivakuppaus on turvallista myös kotioloissa, kohtuudella tehtynä. Emme suosittele tekemään kuivakuppausta kerrallaan yli 15 minuutin ajan, sillä se on hyvin tehokas hoitomuoto.

Mitä eroa on silikonisilla ja kumisilla kupeilla?

Silikonikupit kestävät pidempään käyttöä, eivät allergisoi ja kestävät myös erikoisöljyjä, toisin kuin kumiset.

Voinko alkaa tekemään työkseni kuppauksia?

Kurssi on tarkoitettu kotona tehtävään kuppaukseen. Ammattilaisille jotka tekevät jo hoitolatyötä (koulutetut hierojat ja
kosmetologit), joilla anatomia on hallussa, niin kurssista voit saada apua
ja tehdä kuivakuppauksesta lisäpalvelun perinteisen hieronnan lisäksi
tukemaan työtäsi. Suosittelemme tämän kurssin päälle vielä lyhyttä
hoitajille tarkoitettua minikurssia, jos haluat tehdä tätä työksesi.

Käykö kuppaaminen kipeää?

Ohjeiden mukaan ja oikein tehtynä kuppaaminen ei käy kipeää. Kuppauksesta kuitenkin usein syntyy mustelmia, mutta nämä mustelmat eivät ole kivuliaita.

Onko kuppaaminen vaikeaa?

Annamme kurssilla hyvät ohjeet kuppauksen tekemiseen, joten Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta tai tietämystä kuppauksesta. Kunhan opit kuppauksen, on sen tekeminen helppoa.

KANNATTAA TOIMIA HETI JA TILATA KURSSI, SAAT NYT PAKETTITARJOUKSENA KURSSIN + KUPIT!

Voit tilata kurssin joko kuivakupeilla tai ilman. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan kupit samalla kun tilaat kurssin, sillä pääset heti harjoittelemaan kurssin oppeja kun olet saanut kupit kotiisi ja saat lisäksi alennusta kurssista!

Suosittelemme tilaamaan kurssin kuivakuppien kanssa!
 
VARMISTA PAIKKASI JA TILAA KURSSI HETI!
Kuivakuppaus9

Haluamme, että olet kaikinpuolin tyytyväinen kurssiin ja saat siitä parhaan hyödyn itsesi ja muiden hoitamiseen.

Kurssi EI kuitenkaan ole sinulle sopiva jos:

 • Et tiedä ketään, kenellä olisi lihakset joskus jumissa (itsesi mukaan luettuna).
 • Olet kuivakuppauksen kokenut konkari.
 • Olet alaikäinen.
Kuivakuppaus2

Kuppaus on mitä parhain tapa hoitaa itseäsi ja läheisiäsi!

Kuppauksen todettuja terveysvaikutuksia:

 • Aineenvaihdunnan vilkastuminen ja kuona-aineiden poistuminen.
 • Kosmeettisen (pinnallisen) selluliitin tasoittuminen.
 • Rentoutuminen, kivunhoito, parempi liikkuvuus.
 • Turvotusten poistaminen.

Kuppaus on todettu myös tehokkaaksi keinoksi urheilijoille lihasten palauttamiseen urheilun jälkeen.

Kuivakuppaus4

On tärkeää, että voit myös hyödyntää tehokkaasti kurssilla oppimiasi taitoja, jotta kurssista on Sinulle oikeasti hyötyä!

Kurssin hyödyt sinulle:

 • Voit tehdä kuivakuppausta kotona vaikka puolison tai ystävän kanssa – kuppaus on kivaa ja helppoa!
 • Sinun ei tarvitse välttämättä lähteä hierojalle, sillä kuppauksella saat aikaan samat hyödyt kuin hieronnalla. Kuppaus on tehokkaampaa kuin hieronta.
 • Säästät hurjia summia tekemällä kuppauksen itse – myös kupit kestävät oikein käytettyinä vuosia.

Vieläkö epäröit kurssille mukaan lähtemistä?

Mieti kuinka suuren hyödyn voit kurssista saada. Esimerkiksi silikonikuppisarja ja kurssi maksavat 79,90€. Saamasi hyöty kurssista on elinikäinen. Silikonikupit taas kestävät oikein käytettyinä ja säilytettyinä useita vuosia. Meillä hoitolakäytössä olevat, nyt vanhimmat silikonikupit ovat nyt 6v olleet kovassa käytössä, eivätkä ole menneet miksikään.

Saat siis hyvin pienellä investoinnilla elinikäisen hyödyn kurssista, jonka avulla voit taas edelleen säästää tuhansia euroja tekemällä kuppausta itse. Kuppaukseen liittyviä terveyshyötyjä ei pysty edes hinnoittelemaan, niin arvokkaita ne ovat.

Sen lisäksi, että kuivakuppaus on halpaa, se on myös helppoa, tehokasta ja kivaa. Jos hierot esim. puolisoasi kotona, voit helpottaa hieromista huomattavasti kuppien avulla tekemällä liukukuppausta. Se ei ole raskasta, niinkuin käsillä hierominen on ja lisäksi se on myös tehokkaampaa, sillä 15min kuppaaminen vastaa 60min hierontaa! Säästät siis samalla myös käsiäsi ja aikaasi!

Toivotamme sinut tervetulleeksi kuivakuppauskurssille!

Jumi81
LIISA
Jumi115
SARI

VALITSE ITSELLESI SOPIVA KURSSIPAKETTI ALTA:

HUOM! Kuivakuppauskurssille ja kotihieronnan verkkokursseille on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta videopuhelun välityksellä! Katso lisää täältä!

*Pakettitarjous sisältää kuivakuppauskurssin verkkokurssina (arvo 49,90€), silikonisen kuivakuppisarjan postikuluineen (arvo 38€ + 5,90€). Imukuppisarjaan kuuluu 4kpl erikokoisia imukuppeja.

Suosittelemme tutustumaan myös kotihieronnan verkkokurssiin, jos haluat saada hieronnasta ja kuppauksesta yhteensä maksimaalisen hyödyn! 

https://jumissa.fi/kotihieronnan-verkkokurssi/

* Kurssimateriaali on käytettävissä 12kk ostopäivästä lukien. Kurssi on digitaalinen tuote, jolla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tilattuasi kurssin, on se tarkoitettu sinun, sekä perheesi henkilökohtaiseen käyttöön. Kurssimateriaalin jakaminen ja kopioiminen on kielletty.

… Vielä yksi pieni vinkki hieronnan hyötyjä lisäämään!

Hieronnasta ja kuppauksesta voit saada irti vieläkin enemmän käyttämällä magnesiumgeeliä. Magnesium on elimistömme yksi tärkeimmistä mineraaleista, edistäen mm. lihasten ja luuston normaalia toimintaa.

Monet ottavat magnesiumia suun kautta tabletteina, mutta usein se ärsyttää vatsaa ja saa aikaan vatsavaivoja. Tähän on kuitenkin olemassa ratkaisu, sillä magnesiumia voi käyttää myös paikallisesti suoraan lihakseen.

Suosittelemme ottamaan käyttöön magnesiumgeelin, josta imeytyy hieronnan ja kuppauksen aikana magnesiumia lihakseen ihon läpi. Magnesiumgeeli on lisäksi edullinen (9,90€+postit) ja se on myös todella riittoisaa, sillä sitä tarvitsee käyttää hierontaan vain vähän.

Kannattaa tilata magnesiumgeeli samalla kun tilaat kurssin ja kuivakupit, niin saat ne kuivakuppien kanssa samoilla postikuluilla!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet auttavat meitä sivuston kehittämisessä ja osa niistä on myös välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta (esimerkiksi ostaminen verkkokaupasta).

Privacy Settings saved!
Yksityisyysasetukset

Kun vierailet verkkosivuilla, evästeitä tallentuu selaimeesi. Voit kontroloida asetuksia täältä.


Käytämme Facebook Pixeliä, jotta voimme saada tietoa mainosten tehokkuudesta.
 • m_pixel_ratio
 • presence
 • sb
 • wd
 • xs
 • fr
 • tr
 • c_user
 • datr

Jos haluat liittyä postituslistalle, nämä evästeet täytyy olla hyväksyttyinä. Ketään ei lisätä listalle automaattisesti.
 • mailerlite_checkout_email
 • mailerlite_checkout_token

Decline all Services
Accept all Services