Kehonhuolto jumissa

Kipu

Stressikipu on seurausta pitkittyneen stressin aiheuttamasta lihasjännityksestä ja muutoksista keskushermoston toiminnassa. Tällaisille kivuille on tyypillistä, että niille ei löydy selittävää fysiologista vikaa tutkimuksista huolimatta. Neurosonic-menetelmän vaikutus perustuu matalataajuusvärähtelyyn. Kun koko kehomme värähtelee, se pakottaa lihakset ja kehon rentoutumaan tahdosta riippumatta. Menetelmällä vaikutetaan autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattisen toiminnan väheneminen lievittää kipua.

Värähtely rentouttaa lihaksia, jolloin verenkierto paranee ja samalla lihaskipu lievittyy. Jo itse rentoutumisen tunne vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Kun nestekierto saadaan liikkeelle, kehon sisäinen paine vähenee. Neste poistuu turvonneista kohdista, joka osaltaan vähentää kipua ja turvotuksesta johtuvia ongelmia, esimerkiksi vammojen paranemista. Tehostunut nestekierto kuljettaa ja poistaa tulehdusta aiheuttavia kuona-aineita pois vaurioituneesta kohdasta. Kun kudokset saavat enemmän happea lisääntyneen verenkierron johdosta, niillä on mahdollisuus toimia paremmin. Paraneminen ja palautuminen nopeutuvat.

Asiakkaiden kokemusten mukaan Neurosonic-hoidolla saadaan merkittäviä kipua vähentäviä ja poistavia tuloksia. Koska matalataajuusvärähtely vaikuttaa samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti koko elimistöön, se on paikallisia hoitomuotoja tehokkaampi vaihtoehto.