KEHONHUOLTO JUMISSA

kehonhuoltopalvelut hyvinkäällä

KEHONHUOLTO

Hieronnat

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa hankaus, sively, taputus ja täristys. Hieronnalla on monia myönteisiä vaikutuksia kehoon, mm. vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa.

Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneiden lihasten jännitystilojen laukaisuun ja niistä seuranneiden lihaskipujen hoitoon. Suomessa hierojat suorittavat virallisen näyttötutkinnon. Koulutetut Hierojat ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja heitä suomessa valvoo Valvira ja aluehallintovirastot.

Niska-hartia

Perinteinen niska-hartia -hieronta on ensiapu, joka vapauttaa jumissa olevaa niskaa ja kireitä hartialihaksia sekä lievittää päänsärkyä kuten pään jyskytystä.

Kesto: n. 25 – 35 min.
Hinta: 27 eur

Selkähieronta

Koko selän ja niska-hartia -hieronta rentouttaa ja vetreyttää selkää.

Kesto: n. 40 – 50 min.
Hinta: 37 eur

Alaraajat

Jalkojen hieronta tehdään kipeille jalkalihaksille, jotka ovat usein seurausta seisomatyöstä tai kovasta urheilusuorituksesta.

Kesto: n. 40 – 50 min.
Hinta: 37 eur

Puolihieronta

Kehon yläosa: Selkä, niska, hartiat, kädet.
Kehon alaosa: Alaselkä, jalat, pakarat.

Kesto: n. 60 min.
Hinta: 47 eur

75min hieronta

Ylävartalon tai alavartalon käsittely, suosittelemme kun haluat erityishuomiota ongelma-alueisiin.

Kesto: n. 75 min.
Hinta: 52 eur

Kokohieronta

Koko kehon vetreytys antaa hyvän olon päästä varpaisiin.

Kesto: 85 -100 min.
Hinta: 65 eur

2h kokohieronta

Koko kehon kahden tunnin kunnollinen käsittely päästä varpaisiin.

Kesto: n. 120 min.
Hinta: 75 eur

Hieronta venyttelyllä

Tuntuuko siltä, ettei venyttely oikein ole se omin asia? Tiedät, että pitäisi venytellä, mutta milloin ja miten? Venyttelyhetki toteutetaan hierontahoidon yhteydessä varaamalla netistä palvelu Hieronta Venyttelyllä.

Kesto: n. 60 min.
Hinta: 50 eur

Lämpöhoito hieronnan lisäksi

Lämpöpakkaus rentouttaa lihaksia ennen hierontaa. Suositellaan kylmille tai erittäin kireille lihaksille sekä alkurentoutukseen. Lisää varauksessa nimen perään sana LÄMPÖ niin osaamme laittaa kattilan päälle.

Kesto: n. 10-15 min.
Hinta: 6 eur

Kuivakuppaus hieronnan lisäksi

Kuivakuppaus hieronnan lisänä sopii erityisen hyvin lihashuoltoon, kuona-aineiden poistoon lihaksista, turvotuksen sekä arpien hoitoon.
Tehostaa klassisen hieronnan vaikutuksia ja imukuppihierontaa voi käyttää samoihin vaivoihin kuin klassista hierontaakin.
Kuivakuppaus tehdään silikonisilla kupeilla, hoito on kivutonta ja eikä verta vuodateta. Hoito tuntuu mukavalta ja käy erittäin hyvin erittäin kiristyneelle niskalle.
Tehdään aina hierontahoidon yhteydessä, ei yksistään.
Ei suositella raskaana oleville.

Kesto: n. 15 min.
Hinta: 12 eur

5- ja 10 -kerran sarjakorteilla 10% edullisemmin

 

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, lisäämään nivelliikkuvuutta, ohjaamaan liikettä tai kehon käyttöä, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta sekä optimoimaan lihastoimintaa. Se voi auttaa myös erilaisissa turvotustiloissa. Kinesioteippi kestää iholla noin kolmesta päivästä jopa kahteen viikkoon. Teippaus kestää hien, suihkun ja saunan.
Teippaustekniikoita on monia erilaisia ja ne valitaan halutun vaikutuksen mukaisesti.

Yhden ongelma-alueen teippaus

Kesto: n. 15 min.
Hinta: 15 eur

Hieronnan yhteydessä

Kesto: –
Hinta: 10 eur

Muut palvelut

Tutustu myös meidän muihin palveluihin kuten kuivaneulaukseen, passiiviseen venyttelyyn ja venyttelytunteihin. Teemme myös kotikäyntejä asiakkaan luona.

Kotikäynti asiakkaan luona kaupunkialueella

Kesto: –
Hinta: +12 eur

Passiivinen venyttely

Passiivinen venyttely on hoitajan tekemää venyttelyä asiakkaalle tämän ollessa hoitopöydällä passiivisena. Venyttelyä toteutetaan halutessasi hierontojen yhteydessä tai erikseen venyttelyyn varatulla ajalla. Tervetuloa venytettäväksi!

Kesto: –
Hinta: –

Venyttelytunnit

Venyttely ei oikein ole se omin asia? Tiedät, että pitäisi venytellä, mutta milloin ja miten? Omalla venyttelytunnilla saat henkilökohtaista opastusta hoitajan neuvomana ja yhdessä tehden. Saat ohjeet kotivenyttelyyn ja omat suositukset venyttelyiden tekoon. Venyttelyhetki voidaan toteuttaa hierontahoidon yhteydessä esim. varaamalla 60 min. aika, josta 30 min. hierontaa. Venyttelytunnin voi varata myös yhdessä ystävän kanssa!

Kesto: –
Hinta: –