KEHONHUOLTO JUMISSA

hemmottele itseäsi Riihimäellä

HEMMOTTELUPALVELUT

HEMMOTTELU-PALVELUT

Rentoutushieronnat

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa hankaus, sively, taputus ja täristys. Hieronnalla on monia myönteisiä vaikutuksia kehoon, mm. vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa.

Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneiden lihasten jännitystilojen laukaisuun ja niistä seuranneiden lihaskipujen hoitoon. Suomessa hierojat suorittavat virallisen näyttötutkinnon. Koulutetut Hierojat ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja heitä suomessa valvoo Valvira ja aluehallintovirastot.

Rentoutushieronta

Klassinen kokovartalohieronta, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua.
Hoito sopii kaikille rentoutusta kaipaaville.
Hieronnan jälkeen on tärkeää juoda paljon nestettä, jotta kuona-aineet pääsevät ulos kehosta eivätkä aiheuta päänsärkyä. Myös lihakset olisi hyvä pitää lämpimänä ja välttää rasittavaa liikuntaa päivän ajan.

Kesto: n. 60 min.
Hinta: 42 eur

Kuivaharjauksella:
Hinta 50 eur

Aromaattisella öljyllä:
Hinta 45 eur

Nuppi kuntoon

Sisältää niskan, pään, kaulan ja dekolteen hieronnan. Hieronta tehdään istualtaan samalla, kun jalat ovat rentouttavassa jalkakylvyssä, lopuksi jalkojen rasvaus.
Hemmotteluhoito, ei kovaa painallusta.
Erittäin rentouttava hoito, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille (myös raskaana oleville). Rentouttaa niskan, pään ja kaulan lihaksia sekä helpottaa stressiä. Saattaa vähentä myös päänsäryn ja migreenin oireita.

Kesto: n. 60 min.
Hinta: 50 eur

Löysät liikkeelle selluliittihieronta

Selluliitti on sekä kosmeettista että terveyteen vaikuttavaa. Täyttyneet rasvasolut painavat veri- ja lymfaratojen suonijärjestelmiä. Selluliittihieronta poistaa selluliitin kosmeettista haittaa ja parantaa pinnallisen kudoksen aineenvaihduntaa.
Hieronta virkistää väsyneitä jäseniä ja aktivoi kehoa. Hierontaa voidaan tehdä kaikille kehon ongelma-alueille.
Selluliittihieronnan yhteydessä on mahdollista ostaa CC-Cel Plus -voide kotiin 32 eur hintaan.

Kesto: n. 60 min.
Hinta: 55 eur

Kuumakivihieronta

Kiviterapia rentouttaa lihaksia, elvyttää verenkiertoa, virkistää mieltä ja ennen kaikkea hemmottelee. Hierontakivet sopivat sileytensä ja muotonsa puolesta täydellisesti kehon käsittelyyn. Suuren mineraalipitoisuuden vuoksi ne hoitavat ja ravitsevat ihoa. Miellyttävä lämpö tehostaa kehon rentoutta sekä saa aikaan raukean ja rauhallisen olon. Lämpimillä kivillä ja luonnonöljyllä toteutettava hoito tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Ylelliseltä tuntuva, kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin. Etsitkö täyttä arjesta irtautumista? Haluatko hemmotella itseäsi kaikkien kiireiden jälkeen? Valitse kuumakivihieronta.

kuumakivihieronta

Rentouttava ja lämmittävä hieronta, jossa käytetään lämpimiä Hot Stone -kiviä.

Kesto: n. 50 – 60 min.
Hinta: 65 eur

 

 

Superhemmottelu

Sisältää hemmotteluhieronnan Hot Stone – kivillä, jalkakylvyn ja pään rentoutushoidon. Kaipaatko superhemmottelua?

Kesto: n. 120 min.
Hinta: 89 eur