Jumissa.fi

KEHONHUOLTO JUMISSAN KUMPPANUUS (AFFILIATE) -OHJELMA

 

 

 

Suosittele kurssejamme ja ansaitse samalla rahaa!

 

 

 

 

 

MITÄ AFFLIATEMARKKINOINTI ON?

 

Affiliatemarkkinointi tarkoittaa pähkinänkuoressa sitä, että suosittelet tiettyä tuotetta ystävällesi, lukijoillesi jne. ja saat kaikista toteutuneista kaupoista sovitun määrä komissiota eli rahaa.

 

 

 

KENELLE?

 

Jos sinulla on aiheeseen soveltuva blogi, verkkokauppa, YouTube-kanava tms. mistä saat liikennettä sivuillesi, tervetuloa kumppaniksi.

 

 

 

MITÄ SUOSITELLA?

 

Meillä kaksi kurssia, joiden suosittelusta voit saada palkkion – vauvahieronnan verkkokurssi ja kuivakuppauksen verkkokurssi. Muut verkkokaupan tuotteet eivät tällä hetkellä kuulu affiliate-ohjelmaan.

 

 

 

MITEN SUOSITELLA?

 

Älä koskaan jaa affiliatelinkkiäsi suoraan esim.Facebookmainoksissa tai Youtubessa, vaan ohjaa kävijät ensin omille sivuillesi ensin ja sieltä affiliatelinkki meidän tuotteeseen.  Omilla tai yrityksesi/blogisi Facebooksivuilla voit jakaa affiliatelinkin huoletta, mutta jos käytät mainoksissa suoraa linkkiä, Facebook ei tykkää siitä.

 

 

 

KOMISSIO:

 

Ansaitset jokaisesta suosittelusi kautta myydystä kurssista 10€. Jos olet alv.velvollinen, komissioon lisätään vielä alv.24%. Myynnit kirjautuvat järjestelmäämme aina kun asiakas tulee linkkisi kautta sivuillemme ja tilaa kurssin. Sivustomme asettaa vierailijan sivustolle evästeen, jonka avulla vierailu säilyy muistissa. Jos asiakas ei tee ostosta heti vaan jää miettimään asiaa ja palaa sivustolle 14 vuorokauden sisällä vierailtua sivuilla linkkisi kautta ja tekee tilauksen, saat komission, vaikka hän ei sillä kertaa käyttäsikään affiliatelinkkiäsi. Järjestelmä muistaa aina viimeisimmän linkin, eli jos kaksi kumppania suosittelee tuotetta, järjestelmä kirjaa komission ansaituksi sille kumppanille, jonka linkkiä on viimeksi klikattu, vaikka molempien kumppanien linkkejä olisi klikattu 14vuorokauden sisällä.

 

 

 

KOMISSION MAKSU

 

Kirjaudu omalle affiliate-tilillesi osoitteessa https://jumissa.fi/affiliate-area/ . Tämä on paikka, jossa voit nähdä kaikki ansaitsemasi komissiot. Pyydämme laskuttamaan komissiot 3kk välein (laskutuskaudet tammi-maaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu, loka-joulukuu). Voit kuitenkin laskuttaa jo aiemmin, missä kohtaa vain laskutuskautta, jos 100€ ylittyy.

 

Laskutustiedot:

 

Verkkolaskuosoitteemme, jos lähetät laskuja käyttäen operaattorina pankkia:
Verkkolaskuosoite: 003726141362
Välittäjän tunnus: DABAFIHH
Operaattori: Maventa

 

Verkkolaskuosoitteemme, jos lähetät laskuja käyttäen muuta operaattoria kuin pankkia:
Verkkolaskuosoite: 003726141362
Välittäjän tunnus: 003721291126
Operaattori: Maventa

 

Toivomme, että ilmoitatte osoitteeseen laskutus@jumissa.fi , kun olette lähettämässä meille ensimmäistä verkko laskua. Tällöin voimme varmistaa, että aineistossa on kaikki tarvittavat tiedot. Ilmoituksessanne tulisi olla yrityksenne nimi, y – tunnus, lähettämänne laskun numero ja summa . Näin helpotamme molempien osapuolten työpanosta sekä varmistamme onnistuneen siir tymisen sähköiseen laskutukseen.

 

Mikäli ette voi toimittaa verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut skannauspalvelun osoitteeseen seuraavilla tiedoilla: Kehonhuolto Jumissa Oy 26141362 PL 100 80020 Kollektor Scan

 

Pdf – muotoiset laskut sähköpostin liitteenä osoitteeseen: invoice -26141362@kollektor.fi (jokainen lasku omana liitteenä).

 

 

 

DISCLAIMER:

 

Muistathan ilmoittaa yhteistyöstä kanssamme lain edellyttämällä tavalla. Eli esimerkiksi blogipostauksesta tulee käydä selväksi, että linkki on affiliatelinkki ja saat myydyistä kursseista komission.

 

 

 

KUMPPANIKSI REKISTERÖITYMINEN

 

Rekisteröidy kumppaniksi osoitteessa https://jumissa.fi/affiliate-area/ ja ryhdy tienaamaan heti tänään! Huom! Voit tilata kurssin myös itsellesi käyttämällä oheista linkkiä – Kurssin henkilökohtaisesti läpikäyminen helpottaa kurssin arviointia ja suosittelua huomattavasti!

 

Jos sinulla on mitään kysymyksiä kumppanuuteen liittyen, laita sähköpostia jumissa(@)jumissa.fi